6 lucruri pe care trebuie să le știi despre agenția de pariuri Fortuna

Fortuna este una dintre casele de pariuri cu tradiție de pe piața românească, având atât rețea de agenții stradale, cât și platformă online. Mulți dintre pariorii din țara noastră obișnuiesc să joace la această agenție, retrăgând bani după ce au îndeplinit procedura de validare cont Fortuna.

Dacă te gândești să îți deschizi și tu cont, iată 6 informații relevante pe care ar trebui să le cunoști înainte de a completa formularul de înscriere:

Este printre sponsorii echipei naționale de fotbal

Această agenție de pariuri este „legitimată” și de colaborarea cu Federația Română de Fotbal. În anul 2017, Fortuna a devenit sponsor al echipei naționale de fotbal, sub sloganul „Mai multe victorii pentru suporteri”. „Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”, declara Per Widerstrom, CEO Fortuna Group.

Poți să îți alimentezi contul online cu numerar

Având și rețea stradală, Fortuna permite alimentarea contului online și cu cash, prin intermediul ghișeelor din agenții. Suma minimă pe care o poți depune în numerar este 10 RON, cu 15 RON mai mică decât depozitul minim care poate fi efectuat printr-un instrument electronic de plată: card bancar (Visa sau Mastercard), Paysafecard, SKRILL sau Neteller. În momentul scrierii acestor rânduri, Fortuna era unul dintre puținii operatori care suportau din fondurile proprii taxa pe viciu, de 2% din fiecare depunere.

Există serviciu de live Streaming TV

Site-ul de pariuri sportive efortuna.ro nu avea serviciu de video live streaming atunci când a fost lansat, dar această platformă există acum și completează o secțiune de pariuri live care poate fi catalogată drept decentă, raportat la ce există pe piață (pariuri înregistrate rapid, plăți făcute imediat după deciderea biletului, cote care nu stau blocate mult timp etc). Pentru a vedea ce evenimente sunt transmise, trebuie să dai click pe butonul „Live”, din meniul orizontal superior, apoi ai opțiunea să fie afișate doar meciurile „Live streaming”. Acestea au un triunghi în dreptul lor, asemănător cu simbolul pentru „Play”.

Are aplicație mobilă pentru Android și iOS

eFortuna a lansat și aplicația pentru dispozitive mobile Android, cât și pe iOS. Oferta de pariuri pre-meci este similară cu cea disponibilă pe PC, ca și competiții și opțiuni de pariere. Se poate paria pe cornere, pe cartonașe și pe jucători la meciurile din competițiile importante. De asemenea, poți face depuneri și retrageri din mers și poți contacta serviciul de „Relații clienți”. Pentru a instala aplicația Android, o descarci de pe site sau din Google Play. Pentru iOS, descarci softul din AppStore și îl instalezi.

Sunt oferte promoționale pentru clienții noi și pentru clienții existenți

Clienții noi beneficiază de fonduri suplimentare care trebuie activate în maxim 3 zile de la înregistrarea pe platformă. Aceste fonduri sunt transformate în cash printr-un rulaj de 6x, pe cote de minim 1.50, în termen de 14 zile. Există și oferte promoționale actualizate periodic pentru clienții existenți, multe dintre ele aducând extra câștiguri. De exemplu, dacă ai 20 de selecții câștigătoare pe bilet, cu cota minimă de 1.25 fiecare, beneficiezi de o suplimentare cu 100% a câștigului.

Staff-ul poate fi contactat prin toate metodele „clasice”

Dacă ai nelămuriri, poți contacta un reprezentant al operatorului prin toate metodele obișnuite: telefon (între orele 10:00 și 22:00), live chat (tot între 10:00 și 22:00), email sau poți completata un formular de contact. Mai există și posibilitatea de a lăsa un mesaj pentru pagina de Facebook.

Parteneriatul cu FRF, depunerile fără taxe și condițiile de rulaj pentru oferta promoțională de bun venit sunt cele mai de seamă argumente în favoarea deschiderii unui cont pe eFortuna.

Exit mobile version