Speră să înceapă play-out-ul cu o victorie

Boiciuc Ilie Dudea

Rapid Suceava caută prima victorie după o secetă de aproape jumătate de an în meciul pe care îl dispută mâine, pe stadionul Areni, în fața grupării CS Balotești, în prima etapă din play-out-ul Ligii a II-a.

Aflați pe un incomod loc 3 la startul play-out-ului, loc ce nu garantează rămânerea la matineu, “ceferiștii” încearcă să recupereze pas cu pas distanța față de cele două echipe din fața lor, ACS Berceni și Gloria Buzău.

“Începem play-out-ul împotriva unei vecine de clasament. Va fi un meci dificil, pe care sperăm să-l câștigăm pentru că numai victoriile aduc un moral foarte bun în cadrul echipei. Trebuie să luăm acest play-out pas cu pas. Câștigând sâmbătă, ne putem face niște calcule. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, iar obiectivul nostru este să prindem din urmă cele două echipe clasate în fața noastră, Berceniul și Buzăul”, a declarat antrenorul Costel Ilie.

Rapidul a jucat ultima oară împotriva celor de la CS Balotești la începutul lui martie, când s-au întors din Ilfov cu o remiză albă. Costel Ilie crede că, pe Areni, se vor schimba datele problemei. “Am jucat în niște condiții foarte grele la Balotești, pe un teren impracticabil în care ne-am rezumat la un joc de luptă. Sâmbătă, se vor schimba datele problemei. Vom juca pe un teren bun și avem toate motivele să facem un joc bun și să câștigăm”, a precizat antrenorul Rapidului.

Șeful băncii tehnice de pe Areni le cere elevilor săi mai multă determinare. “Trebuie să fim conștienți că avem o mare responsabilitate. Sunt oameni în Suceava care și-au pus încrederea în noi și trebuie să dăm totul din noi, să arătăm o altă atitudine decât cea arătată în ultimul joc disputat acasă”, a precizat Costel Ilie.

Prezenți la conferința de presă de ieri, internaționalii Alexandru Boiciuc și Alin Dudea sunt singuri jucători din lotul sucevean care sunt incerți înaintea meciului de mâine cu CS Balotești.

“Am fost plăcut surprins de unitatea grupului pe care l-am găsit aici. M-au primit foarte bine și cred că, după ce-am înscris la meciul meu de debut, le-am câștigat și încrederea colegilor”, a spus Boiciuc. “Băieții sunt excelenț. M-am acomodat foarte repede”, a completat Dudea.

Meciul dintre Rapid Suceava și CS Balotești, contând pentru prima etapă din play-out, este progamat mâine, de la ora 11.00, pe Areni.

Clasament play-out Liga a 2-a sezonul 2015-2016

LOCECHIPAMVEÎGMGP+/-PCT
1CS Baloteşti106311981132
2ACS Berceni105142112930
3Gloria Buzău105141719-229
4RAPID SUCEAVA105232116528
5Ceahlaul Piatra Neamt100010030-300

Programul complet al play-out-ului Ligii a 2-a, Seria 1:

Prima etapă (9 aprilie):
ACS Berceni – Ceahlăul Piatra Neamț
Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta
Rapid Suceava – CS Balotești

Etapa  a II-a (16 aprilie):
Bucovina Pojorâta – ACS Berceni
CS Balotești – Gloria Buzău
Ceahlăul Piatra Neamț – Rapid Suceava

Etapa a III-a, (23 aprilie):
ACS Berceni – CS Balotești
Gloria Buzău – Rapid Suceava
Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Pojorâta

Etapa a IV-a (30 aprilie):
Rapid Suceava – ACS Berceni
CS Balotești – Bucovina Pojorâta
Gloria Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț

Etapa a V-a, (7 mai):
ACS Berceni – Gloria Buzău
Bucovina Pojorâta – Rapid Suceava
Ceahlăul Piatra Neamț – CS Balotești

Etapa a VI-a (11 mai):
Gloria Buzău – ACS Berceni
Rapid Suceava – Bucovina Pojorâta
CS Balotești – Ceahlăul Piatra Neamț

Etapa a VII-a (14 mai):
ACS Berceni – Rapid Suceava
Bucovina Pojorâta – CS Balotești
Ceahlăul Piatra Neamț – Gloria Buzău

Etapa a VIII-a (21 mai):
CS Balotești – ACS Berceni
Rapid Suceava – Gloria Buzău
Bucovina Pojorâta – Ceahlăul Piatra Neamț

Etapa a IX-a, (28 mai):
ACS Berceni – Bucovina Pojorâta
Gloria Buzău – CS Balotești
Rapid Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț

Etapa a X-a (4 iunie):
Ceahlăul Piatra Neamț – ACS Berceni
Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău
CS Balotești – Rapid Suceava

La finalul play-out-ului, primele două clasate vor rămâne în Liga a II-a, ocupanta locului 3 va disputa un baraj pentru salvarea de la retrogradare cu ocupanta locul 3 din play-out-ul seriei de vest, în vreme ce ultimele trei clasate vor retrograda direct în eșalonul trei.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Speră să înceapă play-out-ul cu o victorie"

  1. Haideti baieti hai ca se poate .Dati totul pe teren Suceava e un oras mare,fotbalul este de traditie in acest oras .Mult succes maine si aduceti victoria pe Areni.

  2. SUCCES BAIETI.HAIDETI SA LE ARATAM LA TOTI CINE E SUCEAVA.LA NOI FOTBALUL ESTE DE TRADITIE.IN CAMPIONATUL VIITOR SPERAM SA SE ADUCA JUCATORI DE VALOARE CU CARE SA ATACAM PROMOVAREA.HAI RAPIDUL..HAI SUCEAVA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*