Derby pentru locul 2 in sala LPS

CSU Suceava

CSU Suceava este in fata celui mai important meci din retur, echipa antrenata de Razvan Bernicu urmand sa primeasca sambata dupa-amiza, cu incepere de la ora 17.00, in sala LPS, vizita Stiinta Bacau, intr-un duel decisiv pentru ocuparea locul 2 in clasamentul seriei de est a Diviziei A la handbal masculin.

In tur, traditionalul derby moldav dintre Stiinta si CSU s-a incheiat nedecis, scor 20-20. Acum, universitarii spera ca avantajul terenului propriu sa incline balanta in favoarea lor. “Ne asteapta cel mai important meci pe care il jucam acasa in acest retur. Se intalnesc doua echipe tinere, cu stil apropiat de joc, cu un nivel valoric apropiat, dovada si meciul din tur incheiat la egalitate. Acum jucam insa in fata propriilor suporteri si sper ca acest lucru sa-i motiveze si mai mult pe baieti. Trebuie sa fim mai atenti si sa eliminam greselile tehnice pe care le-am facut in meciul de la Constanta. Cine va gresi mai putin sambata va avea castig de cauza si ar fi foarte important, in primul rand pentru moralul nostru, sa terminam sezonul regulat pe locul 2”, a declarat Razvan Bernicu.

Tehnicianul sucevean are tot lotul de jucatori la dispozitie, cu o singura exceptie, portarul Andrei Spiridon, care acuza in continuare dureri la spate.

Meciul de maine va arbitrat de brigada nemteana Ovidiu Ilisei – Ionut Ifrim.

Intr-un alt joc al etapei a XVII-a, CS Vicov Bucovina primeste duminica, de orele 14.00, pe teren propriu, vizita celei de-a cincea clasate Politehnica Iasi.

Programul etapei a XVII-a:
LPS Piatra Neamt – HC Dobrogea Sud
CSU Suceava – Stiinta Bacau
Farul Constanta – Atletico Alexandria
GSIP Moreni – Cimentul Bicaz
CS Vicov Bucovina – Politehnica Iasi
CSM II Bucuresti – CSU Targoviste
HC Buzau va sta in aceasta runda.

Sambata este programata si partida restanta CSU Targoviste – Cimentul Bicaz.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Derby pentru locul 2 in sala LPS"

  1. Bafta echipei de handbal CSU Suceava, curaj baieti se poate obtine victoria. Si poate profitam de conjunctura politica (camp. electorala) si noi iubitorii de handbal si de spectacol sportiv in general, sa solicitam administratiei locale si jud. sa se implice in sprijinirea efectiva si finantarea acestui sport in care am avut si putem avea performante !

  2. Cat a fost scorul?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*