50% şanse să vină Dutciuc

Presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan, a recunoscut astazi ca si l-ar dori la echipa pe atacantul formatiei Aerostar Bacau, Sorin Dutciuc(foto). Suceveanul in varsta de 22 de ani ar urma sa vina sub forma de imprumut pe Areni, insa decizia finala va fi luata de presedintele clubului bacauan, Doru Damaschin.

Dutciuc a declarat pentru GazetaSV ca si-ar dori enorm sa evolueze la echipa orasului in care s-a nascut: “Eu am vorbit cu domnul Moldovan si am fost de acord sa vin la Cetatea. Acum ramane sa vedem ce stabileste domnul presedinte Damaschin. Practic, in momentul de fata, sunt 50% sanse sa joc la Suceava.”

Atacantul a marturisit ca astazi, dupa meciul Cetatii cu FC Botosani, a vorbit la telefon cu Petrea, jucator al Aerostarului care se afla deja in probe la Cetatea. “Mi-a povestit cum a decurs partida si mi-a zis sa vin si eu pentru ca este foarte bine la Suceava” a mai spus Dutciuc.

Sorin Dutciuc s-a nascut in Suceava, dar singura echipa unde a jucat a fost Aerostar Bacau. Ascensiunea atacantului a pornit odata cu preluarea bancii tehnice a “aviatorilor” de Ioan Radu, care l-a titularizat meci de meci. In aceasta iarna, Dutciuc a fost in probe la Dinamo II, insa transferul in Stefan cel Mare a cazut din cauza sumei mari de bani pe care o cereau bacauanii in schimbul jucatorului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *