5 jocuri de păcănele care au o rată mare de câștig în 2022

În ultimii ani, păcănelele au urcat în topul distracțiilor pe Internet. Ele sunt disponibile în cazinourile online, unde pot fi jucate pe bani reali, dar și pe site-uri adiacente precum SlotV Casino, pe care pot fi jucate versiunile demo.

Cine joacă pe bani este interesat să și câștige, preferă sloturile care au cel mai mare Payout, acesta reprezentând procentul din mizele totale care formează fondul de premiere al jocului. Cu cât Payout-ul (rata de câștig) este mai mare, cu atât fondurile distribuite sub formă de câștiguri sunt mai generoase.

Iată 5 jocuri de păcănele care au o rată mare de câștig în 2022:

SPACE WARS (Producător NetEnt, RTP: 96,7%)

Războiul Stelelor este gata să pornească pe ecranul invadat de niște extratereștri foarte haioși și, unii dintre ei, chiar burtoși. Slotul are un simbol Wild care înlocuiește celelalte simboluri atunci când se poate obține câștig. Interesant este că, după fiecare combinație câștigătoare, simbolurile asemănătoare sunt absorbite într-o capsulă, lăsând locul altora care, la rândul lor, pot rotunji balanța contului. Cea mai valoroasă pictogramă este cea a cristalelor roșii, urmată de simbolul căpitanului OZN-ului.

SUPER STRIKER (Producător NetEnt, RTP: 96.71%)

Microbiștii se simt în elementul lor jucând acest slot în care apar simboluri familiare: mingea de fotbal, fotbalistul, arbitrul, ghetele cu crampoane, textul „Goal” care apare pe tabela de marcaj atunci când se înscrie în meci. Nu există simbol Wild, însă sunt două simboluri Scatter: mingea de aur și mingea normală. Mingea de aur declanșează un premiu surpriză dacă apare pe ecran. În schimb, dacă pe role se opresc trei mingi normale sau două mingi normale și una de aur, sunt activate rotirile suplimentare în care factorul de multiplicare ajunge la x5.

WINGS OF RICHES (Producător NetEnt, RTP: 96,63%)

Acest slot poartă jucătorul într-o lume a zânelor din natură, care zboară printre flori, buburuze și gândăcei galbeni și albaștri. Păpădia este simbol Wild (apare pe rolele 2, 3 și 4), substituind toate simbolurile cu excepția celui Scatter (libelula) atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Minim trei libelule pe ecran activează o serie de învârtiri suplimentare. Dacă în cadrul acestei serii apar două libelule, sunt acordate alte cinci runde gratuite. Dacă apar trei, atunci este declanșată o nouă serie de zece rotiri câștigătoare. Alte flori apar pe rola 5, setând factorul de multiplicare, de la 1 la 5.

MIDNIGHT RUSH (Producător NetEnt, RTP: 96,63%)

Personajul principal este contele Dracula. La miezul nopții, el se grăbește să iasă din mormânt pentru a se distra alături de prietenii săi: mumia, lupul și scheletul unui animal cu coarne (probabil taur). Simbolurile obișnuite sunt cărțile de joc, sculptate pe pietre funerare. E un slot … de speriat, mai ales pentru cine îl joacă noaptea, cu lumina stinsă. Există un simbol Wild, scris din oase puse cap la cap, și un simbol „Click Me” care declanșează un premiu surpriză dacă apare de minim trei ori pe ecran. Fiecare învârtire beneficiază de un factor de multiplicare aleator, de la x1 la x6.

VEGAS NIGHT LIFE (Producător NetEnt, RTP 96%)

Numele slotului spune totul, pictogramele fiind, de fapt, simbolurile celui mai tare oraș atunci când vine vorba despre jocuri de noroc: mașini de lux, inele cu diamant, ceasuri de aur, sticle de șampanie. Funcțiile speciale sunt declanșate de minim trei simboluri Scatter (jetoane). Există trei jackpoturi progresive, unul mic, unul mediu și unul mega, care ajunge la câteva zeci de mii de lei. Există și un simbol Wild, care substituie toate simbolurile obișnuite pentru a forma combinații câștigătoare pe liniile de plată, asociate cu factorul de multiplicare corespunzător.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *