5 amicale într-o săptămână

După câteva zile cu antrenamente, handbaliştii suceveni au programate săptămâna viitoare nu mai puţin de cinci meciuri amicale. Universitatea îşi va teste forţele în compania formaţiilor HC Odorhei, Steaua Bucureşti şi a Echipei Naţionale de Tineret a României.

Coleg cu Leonard Bibirig pe banca tehnică a Naţionalei de tineret, Ovidiu Mihăilă a decis să aducă Steaua la Suceava pentru a se putea ocupa în paralel şi de micii “tricolori”. În aceste condiţii, Universitatea a rezolvat problema jocurilor de pregătire, mai ales că între timp şi vicecampioana HC Odorhei şi-a manifesta dorinţa pentru un amical cu echipa suceveană.

“Având aici lotul de tineret şi echipa Steaua, iar noi fiind cu două echipe, cred că putem face o pregătire care să ne permită să ne apropiem de forma optimă pentru meciurile oficiale. Între 9 şi 15 februarie vom avea jocuri aproape în fiecare zi. Vor fi trei meciuri cu Echipa Naţională de tineret, unul cu Steaua şi unul cu HC Odorhei, ultimul urmând să se desfăşoare pe 13 sau 14 ianuarie”, a anunţat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

Conducerea clubului Universitatea Suceava poartă în momentul de faţă negocieri cu o serie de jucători pentru acoperirea posturilor deficitare. Deşi a evitat să dea nume, Petru Ghervan a anunţat că “studenţii” vor avea aborda sezonul de primăvară cu cel puţin doi jucători noi în lot.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "5 amicale într-o săptămână"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*