5 activitati pe care si FEMEILE trebuie sa le incerce!

Fara indoiala, anumite activitati sunt asociate cu barbatii, asa cum altele par a le reprezenta pe femei. Bineinteles ca nu doar doamnele sunt innebunite dupa cumparaturi, ci si domnii. Astfel, reprezentantii ambelor sexe pun accent pe calitatea articolelor de incaltaminte si imbracaminte. Insa, in timp ce doamnele sunt pasionate si de cumpararea de genti si pantofi, domnii au cu totul si cu totul alte interese. Cu toate acestea, si femeile trebuie sa incerce, macar o data in viata, sa aiba cateva activitati care sunt asociate, in mod normal, cu barbatii.

Daca esti curioasa si dispusa sa incerci lucruri noi, citeste sfaturile de mai jos si incearca macar una dintre variante!

Iata ce experiente specifice barbatilor poti incerca si tu:

1. Sa pariezi online. Sigur l-ai vazut pe partenerul tau stand pe site-uri care indica scorurile live, dar si cotele pentru meciuri. Se spune ca un incepator are mereu noroc, astfel ca si tu s-ar putea sa te incadrezi aici! Daca nu ai pariat niciodata si nici nu te-a interesat unde pariaza iubitul tau, intra pe https://undepariem.com/ pentru a afla care sunt avantajele fiecarei agentii de pariuri online. De exemplu, Casa Pariurilor se afla de 10 ani in tara noastra, asa ca pariul plasat va fi sigur si nu ai de ce sa iti faci griji.

2. Sa joci biliard. Se pare ca aceasta activitate este foarte relaxanta pentru barbati si mai putin apreciata de femei. Insa chiar daca nu te atrage, trebuie sa stii macar regulile de baza ale jocului si sa il incerci. Sigur o sa iti dai seama ca este mai atractiv decat parea de pe margine!

3. Sa conduci o masina sport! Fara indoiala, masinile au fost si vor ramane pasiunile barbatilor. Insa, daca ai carnet si conduci ocazional, atunci trebuie sa incerci sa mergi cu o astfel de masina! Cu siguranta, senzatiile resimtite vor fi unice si nu vei mai fi la fel de critica cu iubitul tau cand iti va vorbi de marea sa pasiune: masina!

4. Sa joci fotbal. Te superi de fiecare data cand tu ai facut un plan, iar el iti spune ca va merge la fotbal cu baietii? In acest caz, trebuie sa organizezi si tu cu prietenele tale o astfel de seara. Chiar daca nu veti juca la un nivel inalt, cel putin veti face miscare si va veti consuma energia. Cine stie? Poate ca o sa iti placa si o sa mai organizezi si cu alta ocazie!

5. Sa te joci pe calculator. Si acestea sunt asociate cu barbatii, insa nu inseamna ca nu se potrivesc si femeilor. Incearca sa te joci aceleasi jocuri ca iubitul tau, sa capeti experienta, iar apoi poate chiar o sa jucati impreuna si o sa va faca placere. Sigur, barbatii prefera jocurile de strategie, de lupta, care pot parea neatractive, insa le poti incerca macar o data!

In concluzie, si tu poti incerca activitati pe care le-ai asociat pana acum cu prietenul tau si cu barbatii in general. S-ar putea sa iti dai seama ca iti place sa pariezi online, sa te joci biliard, diverse jocuri pe calculator sau sa conduci o masina sport. Nu exclude nici fotbalul, mai ales daca ai o gasca de prietene numeroase, dornice sa faca miscare!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "5 activitati pe care si FEMEILE trebuie sa le incerce!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*