400 de copii la Cupa Dornelor

Vatra Dornei a gazduit, sambata, cea de-a 6-a editie a Cupei Dornelor la alergare pe sosea. Organizat de catre primaria din localitate, clubul Csm Dorna Vatra Dornei si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava, concursul s-a bucurat de premii in valoare totala de 5.000 de lei si a adunat la start circa 400 de concurenti din 8 judete ale tarii: Cluj, Bistrita-Nasaud, Bacau, Neamt, Botosani, Maramures, Iasi si Suceava.

La finalul intrecerilor, cluburile sucevene si-a trecut in cont cinci medalii de aur prin: Florina Stratan (Css “Nicu Gane” Falticeni), care a castigat cursa feminina de 800 de metri rezervata copiilor 3; Claudiu Mihaescu (Csm Dorna Vatra Dornei), invingator in cursa de 1.500 de metri a categoriei copii 2; Simona Caziuc (Lps Suceava), care s-a impus in proba feminina de 1.500 de metri destinata copiilor 1; Andrei Gafita (Csm Suceava), castigator al cursei de 3.000 de metri a categoriei juniori 3 si Marius Hascioschi (Css Gura Humorului), care a trecut primul linia de sosire in cursa de 3.000 de metri rezervata juniorilor 2.

Ma bucur ca am reusit sa aducem la Vatra Dornei peste 400 de copii de la 23 de cluburi din tara. As vrea sa le multumesc si sponsorilor principali, care ne-au sprijinit decisiv în organizarea competitiei”, a spus Cristian Prasneac, principalul promotor al editiei din acest an a Cupei Dornelor la atletism.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *