CSU va primi 4.000 de lei din drepturile TV

Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal a stabilit sumele pe care echipele care au evoluat in sezonul trecut in primul esalon urmeaza sa le incaseze din drepturile TV. Din totalul de 100.000 de euro achitati de Digi Sport urmeaza sa fie remunerate 27 de echipe de handbal feminin si handbal masculin, in functie de locurile ocupate in ultima editie de campionat.

Clasata pe ultimul loc la finalul sezonului 2014/2015, CSU Suceava urmeaza sa incaseze 4.000 de lei din drepturile TV. Altadata „abonaţi” la Digi Sport, in ultimul an „studenţii”  nu au aparut deloc pe sticla in ultimul an. La polul opus, noua campioana a Romaniei la handbal masculin, Minaur Baia Mare, va primi 35.000 de lei.

drepturi tv masculin

Conform Prosport, în prezent, un meci de handbal valorează între 600 şi 700 de euro, raportat la numărul de jocuri transmise de DigiSport, în medie, 4-6 partide pe etapă (feminin şi masculin). Aceeasi televiziune a obtinut si drepturile de transmisie pentru sezonul 2015/2016 din handbalul romanesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Cand Suceava a terminat pe 3, a primit 8800 lei, in comparatie cu locul trei de acum care primeste 27000. La omul sarac nici boii nu trag…

  2. Cu actuala conducere sa fie multumiti ca au primit si banutii astia…oricum acolo se fac economii, pentru alte sectii sportive…handbalul nu mai reprezinta CSU…dar ei nu stiu de fapt ca CSU reprezinta handbal si nu atletism sau altceva…succesuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *