365 de fraieri

Cate unul pentru fiecare zi a anului. Ziua si fraierul. Tragi linie, cate zile are un an, atatia fraieri au fost sambata pe ‘Areni’ la meciul Cetatea – FCM Bacau. Restul, pana la aproximativ 1000, sunt smecheri. La un calcul simplu, doi smecheri se inghesuie intr-o zi a anului.

Altfel spus, dintre cei aproximativ o mie de spectatori prezenti sambata dimineata pe ‘Areni’, doar o treime si-au platit bilet, restul intrand gratis. Asta in conditiile in care Poarta 2 a fost inchisa, accesul facandu-se doar pe la Poarta I, unde orice spectator trebuia sa treaca de un filtru al oamenilor de ordine, totul petrecandu-se sub privirea vigilenta a unui reprezentant al clubului.

In conditiile in care doar o treime dintre spectatori au facut un efort (in cazul de fata unul financiar) pentru a asista la acest meci, scandalul de la final dintre tribune si jucatori este pus sub semnul intrebarii, pentru ca este putin probabil ca smecherii de care am amintit mai sus, sa nu fi avut un cuvant de spus.

Cand Cetatea va avea 1000 de spectatori in tribune si tot atatea bilete vandute la poarta, abia atunci acei suporteri vor avea puterea sa schimbe ceva. Dar pana atunci…fotbalul de pe ‘Areni’ e al smecherilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "365 de fraieri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*