30 de echipe înscrise

Suceava va gazdui in perioada 21-23 decembrie cea de sasea editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii, competitie organizata de catre clubul local Sporting Suceava, in parteneriat cu Primaria Municipiului Suceava, Consiliul Judetean Suceava, Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava si Liceul cu Program Sportiv.

Editia din acest an se adreseaza grupelor de copii nascuti in anii 2001, 2002, 2003 si 2004 si se va desfasura in doua locatii din municipiul Suceava, balonul din cadrul Universitatii si sala de la LPS. Organizatorii au terminat inscrierile inca de acum o luna, pe lista figurand circa 30 de formatii, printre care Ceahlaul Piatra Neamt, FC Vaslui, Liceul “Mircea Eliade” Bucuresti, CSS II Bucuresti, FC Odorhei, LPS Botosani, CSS Pascani sau FC Buiucani, din Republica Moldova. De asemenea, la startul competitiei din 2012 se vor alinia si gruparile locale Sporting, Luceafarul Bucovina, Sport Style si ACS Remember Câmpulung Moldovenesc.

Fiecare echipa participanta are cel putin cinci meciuri asigurate. Am vrut sa acceptam in primul rand cluburile care au fost aici si in anii trecuti, dar in cazul in care vom avea cereri din partea unor cluburi precum CFR Cluj, Steaua, Dinamo, Rapid, mai putem face inscrieri”, a anuntat Ciprian Anton.

In cadrul regalului fotbalistic de la Cupa “Mos Craciun”, organizatorii intentioneaza sa perfecteze si un joc demonstrativ la care sa participe cei mai buni jucatori suceveni in activitate, pe lista invitatilor figurand nume ca Mihai Roman (Rapid Bucuresti) sau Marius Onciu (Ceahlaul Piatra Neamt). “Initial am fi vrut sa-i organizam cu aceasta ocazie un meci de retragere lui Mihai Gurita. Vroiam sa-si adune cei mai buni prieteni de la Steaua, Otelul si Farul pentru un meci demonstrativ la Suceava. Am fost nevoiti insa sa amanam acest lucru, pentru ca accidentarea lui s-a dovedit mult mai grava decat am crezut. Vrem un Mihai Gurita apt de joc, in teren, la meciul lui de retragere”, a mai spus Anton.

Pe lista invitatilor de marca la editia din acest an a Cupei “Mos Craciun” figureaza si Dan Ionescu, nimeni altul decat directorul general din cadrul compartimentului de copii si juniori al Federatiei Române de Fotbal.

Exit mobile version