3 suceveni printre câştigatori

Stadionul Areni a gazduit sambata cea de-a patra editie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. Desfasurata la patru categorii de varsta, copii II, copii I, juniori III si open, intrecerea a reunit pe pista arenei din Suceava aproximativ 170 de concurenti, atat din Romania, cat si din Republica Moldova si Georgia.

In proba regina, cea de open, desfasurata pe o distanta de 3.000 de metri, castig de cauza a avut basarabeanul Ion Luchianov, campionul en-titre al Republicii Moldovei devansandu-i pe unul dintre conationalii sai inscrisi in concurs, precum si pe castigatorul editiei precedente, buzoianul Ionut Ghita.

In cursa feminina, desfasurata pe o lungime de 2.000 de metri, pe primul loc al podiumului a urcat Iulia Cosarca (CSM Suceava), sportiva care anul trecut terminase Grand Prix-ul “Cristina Casandra” pe locul 3.

In proba rezervata juniorilor III, pe primul loc s-a situat campulungeanul Bogdan Macovei, pentru atletul legitimat la CSM Suceava cursa de 1.500 de metri de sambata fiind un simplu antrenament cu public.

In fine, ultimul sucevean care a reusit sa cucereasca o medalie este Laurentiu Tampau, fiul antrenoarei Erzilia Tampau reusind sa treaca primul linia de sosire in proba de 700 de metri destinata copiilor I.

Editia a patra a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” a fost organizata in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism Suceava, Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Suceava si CSM Suceava, premiile concursului ridicandu-se la aproximativ 1.200 de lei, la care s-au adaugat diplome, tricouri, cupe, medalii, precum si premii constant in echipament sportiv, oferite de artizanii reuniunii atletice, sotii Silviu si Cristina Casandra.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "3 suceveni printre câştigatori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*