3 suceveni la C.N. de tineret

În perioada 30 mai – 6 iunie, boxerii români vor participa la Campionatul Naţional de Tineret. La această competiţie, CSM Suceava va fi reprezentat de Daniel Gogan, Neculai Magazin şi Ionuţ Gafencu.

După meciurile amicale pe care le-au disputat cu colegii lor din Iaşi, pugiliştii suceveni sunt pregătiţi pentru a ataca podiumul la Campionatul Naţional de Tineret de la Craiova.

“Eu zic, cu putin noroc, putem spera la cel putin o medalie la aceasta competie.”, a declarat antrenorul Doru Iftime.

Boxerii suceveni vor avea mult de lucru pentru a ajunge în ultimele faze ale concursului. Antrenorul Doru Iftime a precizat că la startul Campionatului Naţional se anunţă un număr semnificativ de sportivi.

“Din surse mai putin oficiale, am aflat ca ar fi foarte multi sportivi inscrisi, in jur de 14 pe categorie. Asta nu ma sperie insa cu nimica, pot fi multi, dar mai putin pregatiti. Totul depinde de antrenor si de modul in care sportivul asculta sfaturile acestuia.”, a mai spus Doru Iftime.

Testările tehnice pentru concurs vor avea loc luni, 31 mai, iar cântarul este programat în fiecare dimineaţă, de la ora 08:00. La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Tineret vor participa boxerii născuți între 1992-1993.

Exit mobile version