FOTO | 3.400 de lei strânşi la meciul caritabil de la Cupa „Moş Crăciun”

Peste 20 de fosti si actuali fotbalisti suceveni si-au dat intalnire sambata seara, in sala Liceului cu Program Sportiv, intr-un meci organizat in scopuri caritabile cu ocazia Cupei “Mos Craciun”. Dupa o ora de fotbal si buna dispozitie, castig de cauza a avut echipa albastra, care s-a impus in fata echipei in alb cu un spectaculos 8-6.Golurile albastrilor au fost inscrise de Giani Capusa (3), Daniel Balan (2), Alexandru Ivan (2) si Alex Buziuc, in vreme ce albii au punctat pe tabela prin Florin Plamada, Laurentiu Berezoschi, Andrei Cerlinca, Tiberiu Serediuc, Daniel Paius si Alexandru Longher.

Echipa albastra: Vlad Hantascu (Rapid Suceava) – Daniel Balan (Rapid Suceava), Catalin Strugariu (Rapid Suceava), Augustin Ivasca (ex Cetatea Suceava), Giani Capusa (ex Foresta), Cosmin Tucaliuc (Academia “Gheorghe Hagi”), Alexandru Ivan (Bucovina Pojorata), Dorin Semeghin (Rapid Suceava), Alexandru Buziuc (Gaz Metan Medias) si Ovidiu Ciobanu (ex Foresta).

Echipa alba: Florin Logofatu (AltoVicentino – Italia) – Florin Plamada (FC Botosani), Laur Berezoschi (ex Cetatea Suceava), Alexandru Gheorghe (ex Foresta Suceava), Marius Onciu (Rapid Suceava), Andrei Cerlinca (ex Rapid Bucuresti), Tiberiu Serediuc (Concordia Chiajna), Victor Galusca (ex CSM Suceava), Daniel Paius (ex Sporting Suceava) si Alexandru Longher (Dinamo).

In tribune salii Liceului Sportiv au fost prezenti circa 100 de spectatori, prin care si cativa membrii ai brigazii “Cohors Dacorum”. Acestia au afisat pe durata meciului un banner cu mesajul “Impreuna pentru Claudia Mihaela”.

Cupa Mos Craciun demonstrativ caritabil-7

Partida demonstrativa de sambata seara a fost arbitrata de Florin Motriuc.

La final, organizatorii au scos la licitatie o minge cu autografele jucatorilor echipei Rapid Bucuresti si un tricou a fostului international Daniel Pancu. Mingea a ajuns la Bogdan Prichici, in timp ce tricoul lui Pancu a fost adjudecat de Carolina Longher, ambele pentru suma de 300 de lei. De asemenea, spectatorii au mai achizitionat patru dintre tricourile jucatorilor implicati in eveniment, este vorba de tricourile imbracate de Vlad Hantascu, Andrei Cerlinca, Florin Logofatu si Ovidiu Ciobanu. Astfel, numai la sala, organizatorii au strans din donatii 3.400 de lei, bani care vor ajunge prin intermediul organizatiei “Salvati Copiii” la Claudia Mihaela, o fetita in varsta de patru ani, din Suceava, care s-a nascut cu o malformatie cardiaca.

Vezi o galerie foto de la meciul caritabil!

Mi-a facut o mare placere sa vin la acest meci caritabil. Ne dorim din suflet ca aceasta fetita sa se faca bine” a precizat Dorin Semeghin.

Ma bucur ca toti fotbalistii au raspuns invitatiei noastre. Ma bucur ca putem oferi o mica speranta unui copil. Acesta a fost si scopul acestui eveniment. In zilele urmatoare, vom scoate la o licitatie online si restul tricourilor care nu s-au dat la sala. Sper sa adunam cat mai mult pentru aceasta fetita”, a completat promotorul Cupei Mos Craciun, Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *