28 pentru play-off

Rapid Suceava și-a definitivat lotul lărgit cu care va aborda sezonul de primăvară al Ligii a II-a. Astfel, antrenorul Costel Ilie se poate baza în partea secundă a campionatului pe nu mai puțin de 28 de jucători, dintre care 8 veniți în intersezon: Vlad Hânțăscu, Toma Niga, Jan Turiță (Bucovina Pojorâta) – portari, Daniel Bălan, Dorin Semeghin, Claudiu Velescu, Daniel Ciobanu (Farul Constanța), Andrei Alecsandru (Bucovina Rădăuți), Alin Dudea (Dinamo București), Cătălin Tăutianu, Paul Mateciuc și Ionuț Mihai – fundași, Cătălin Golofca, Dragoș Sfrijan, George Apostol, Costantin Aeroaiei, Vasile Dănilă, Lucian Jitariuc, Adrian Ghiorghiciuc, Răzvan Bâgu, Adrian Vornicu, Daniel Nechifor – mijlocași, Tudor Tudorache (Știința Miroslava), Ionuț Plămadă (Bucovina Rădăuți), Mircea Negru, Radu Luțac (Bucovina Rădăuți), Edy Sandu și Tudor Galan (FC Zagon).

Alin Dudea
Alin Dudea

Chiar dacă a început pregătirile de iarnă cu Rapid, mijlocașul Bogdan Botezatu a revenit de curând la divizionara a treia Știința Miroslava.

La capitolul plecări, gruparea de pe Areni s-a despărțit în pauza de iarnă de 9 jucători: portarul Cătălin Pascal (Șomuz Fălticeni), fundașii Sorin Ciobanu (Juventus București), Constantin Ferariu (CSM Sighetul Marmației) și Radu Sava, mijlocașii Cătalin Strugariu (Aerostar Bacău), Ciprian Sumanariu (Anglia), Alexandru Vrabie (Italia) și Marius Onciu și atacantul Marco Enciu (Dacia Unirea Brăila).

Costel Ilie Rapid

“Este posibil ca pe ultima sută de metri să mai aducem un jucător liber de contract. Dintre jucătorii din actualul lot, 14 vor fi trecuți pe o listă comună, urmând să aibă drept de joc și la echipa a doua de la Siret”, a precizat Costel Ilie cu trei zile înainte de reluarea Ligii a II-a.

Cele nouă achiziții efectuate de “ceferiști” în pauza de iarnă vor fi prezentate oficial, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă pe Areni.

În prima etapă programată în acest an în Liga a II-a, Rapid Suceava primește sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la ACS Berceni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Sambata daca o sa i-a bataie o sa revina cu picioarele pe pamant conducerea rapidului ! Fraieri am fi noi daca joaca Plamada si i-au bataie sa nu strigam DEMISIA ! Chiar in tot judetul Suceava nu au gasit alt jucator decat trompeta de plamada? !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *