25 de jucători la reunire

Rapid Suceava s-a reunit astazi în vederea începerii pregatirilor pentru returul Ligii a 2-a. La apelul dat pe stadionul Areni de catre antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu au raspuns prezent 25 de fotbalisti, noutatile din lot fiind reprezentate de venirile lui Marius Dobos – un mijlocas in varsta de 32 de ani care a mai evoluat in trecut pentru FCM Bacau, FC Vaslui si FCM Dorohoi, Dragos Boboc – un mijlocas stanga de 31 de ani care a mai imbracat tricoul formatiilor Jiul Petrosani, FCM Bacau, Gloria Buzau si Fcm Dorohoi – Iliuta Tugui, un fundas central in varsta de 23 de ani care in sezonul de toamna a evoluat pentru divizionara a patra Bradul Putna, plus tinerii Alex Hantari (Radauti) si Bogdan Sadoveac (ex – Sporting).

Dobos si Boboc sunt doi jucatori cu experienta, fiecare cu peste 100 de meciuri jucate la nivelul primelor doua ligi. Experienta acestora, combinata cu tineretea jucatorilor pe care iI avem deja in lot, cred ca ne va ajuta sa formam o echipa care sa obtina rezultate cat mai bune in returul campionatului’, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu. Seful bancii tehnice de pe Areni a precizat ca, in cel mai scurt timp, trebuie sa mai soseasca in curtea rapidistilor un portar, dar si cativa jucatori cu profil ofensiv care au cochetat in trecut cu campioana CFR Cluj. “Mai asteptam o serie de jucatori din partea Ardealului, care trebuie sa ajunga la Suceava pana miercuri. Avem pe lista si un portar, dar am contactat in principal jucatori care evolueaza de la mijloc in sus. Speram ca jucatorii noi care vor veni la echipa sa aduca un plus de valoare, mai ales la capitolul finalizare, unde am suferit in prima parte a campionatului”, a mai spus principalul Rapidului. Ovidiu Murariu asteapta totodata si un raspuns din partea fundasului Constantin Ferariu de la concitadina Sporting Suceava. “Pana miercuri, Ferariu trebuie sa dea un raspuns, daca accepta sau nu conditiile care sunt la noi”, a precizat Murariu.

La reunirea de astazi a Rapidului, au fost prezenti urmatorii jucatori: Andrei Preda, Florin Plamada, Andrei Lozneanu, Dorin Semeghin, Daniel Balan, Radu Sava, Cristian Spatar, Alex Moldovan, Ciprian Sumanariu, Constantin Arotaritei, Catalin Golofca, Ionut Plamada, Mircea Negru, Marius Dobos, Dragos Boboc, Iliuta Tugui, Alex Hantari, Bogdan Sadoveac, plus Fedorovici, Apetrei, Vornicu, Cerlinca, Costan, Rotari si Lutac – sapte juniori proveniti de la grupa lui Ovidiu Caldarus. Singura absenta notabila a fost cea a mjlocasului galatean Claudiu Velescu, care se va alatura lotului rapidist incepand cu antrenamentul de maine.

Conform programului trasat de conducerea tehnica, formatia rapidista se va pregati în urmatoarele doua saptamâni la Suceava, urmând ca în perioada 30 ianuarie – 9 februarie sa efectueze un stagiu centralizat de pregatire la Vatra Dornei. Pana la plecarea in cantonament, “ceferistii” vor juca trei meciuri amicale in compania formatiilor Kosarom Pascani (sambata – deplasare), Ceahlaul Piatra Neamt (23 ianuarie – deplasare) si FCM Dorohoi (26 ianuarie – acasa). Pana la reluarea campionatului Liga a 2-a, programata cel mai probabil pe data de 9 martie, “alb-visiniii” isi vor mai testa fortele in amicale contra unor formatii precum Ceahlaul II Piatra Neamt, Otelul II Galati, Dunarea Galati, Fcm Dorohoi sau Petrotub Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "25 de jucători la reunire"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*