24 de echipe la Street Challenge

Streetball-ul capătă tot mai multă popularitate în Suceava. 24 de echipe au participat la Street Challenge, o competiţie desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în parcarea centrului comercial Galleria.

În cadrul evenimentului au avut loc două competiţii: una de streetball, pe echipe formate din 3 persoane, şi una de aruncări de 3 puncte. Concursul de streetball a început vineri după-amiaza şi a strâns la start 24 de echipe. Formaţia câştigatoare a fost marea favorită a întrecerii, aceasta participând şi la ultima ediţie a Sport Arena Streetball, cel mai important campionat de baschet 3 la 3 din România. Competiţia a fost dotată cu premii în valoare totală de 1550 de lei. La concursul de aruncări s-au inscris 43 de persoane, câştigătorii primind mingi de baschet.

La campionatul de streetball:

– locul I a fost ocupat de echipa cu numarul 13 formata din Miron Alexandru, Gherman Marius, Rosca Daniel. 600 ron (vouchere Eponge)

– Locul II a fost ocupat de echipa cu numarul 18 formata din Virgil Larionescu, Cristina Achitei, Adrian Mugur Blezneac 450 ron (vouchere Eponge)

– Locul III a fost ocupat de echipa cu numarul 14 formata din Dorobantu Alexandru, Dumitrescu Paul, Miron Sebastian 300 ron (vouchere Eponge).

La concursul de 3 puncte

– Locul I a fost ocupat de Marius Gherman 100 Ron (vouchere Eponge)+ o minge de baschet

– Locul II a fost ocupat de Suciu Viorela 100 ron (vouchere Eponge)

– Locul III a fost ocupat de Simion Iustin o minge de baschet.

Toti participantii au primit vouchere de cumparaturi de la magazinul Eponge.

Vom reveni cu o galerie foto de la acest eveniment!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "24 de echipe la Street Challenge"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*