23 de jucători la reunire

Rapid Suceava s-a reunit astazi dupa-amiaza in vederea inceperii pregatirilor pentru sezonul de primavara al Ligii a II-a. La apelul dat de antrenorul Bogdan Tudoreanu, ramas “jupan” in stafful tehnic al “ceferistilor”, au raspuns prezent 23 de jucatori.

Pe langa cei din vechea garda, mai exact 16 la numar, la primul antrenament al anului au luat parte si 6 jucatori de la Sporting, este vorba de Razvan Bagu, Ionut Nechitoaia, Vasile Vitu, Nicusor Kuruc, Alex Ioancea si Adrian Gheorghiciuc. Acestora li se adauga mijlocasul Costel Arotaritei, un fost rapidist care in turul campionatului a imbracat tricoul divizioanarei a treia Inter Clinceni.

In schimb, veteranul Dorin Semeghin a lipsit de la reunirea lotului fara sa ofere o explicatie concreta conducerii clubului. Absent a fost si Daniel Balan pe care oficialii “ceferisti” incearca totusi sa-l convinga sa continue pe Areni in detrimentul ofertei pe care jucatorul primit-o in aceasta iarna de la FC Universitatea Craiova.

Doriti la randul lor in curtea “alb-visiniilor”, Cornel Cainari si Constantin Ferariu se pregatesc momentan cu alte formatii. Primul este plecat in cantonament cu SC Bacau, in vreme ce Ferariu s-a prezentat astazi la reunirea Dunarii Galati, acolo unde este dorit insistent de noul antrenor al echipei galatene, Costel Enache.

La capitolul despartiri certe de Rapid figureaza doua nume: Florin Plamada, reintors la FC Botosani, si Daniel Cristescu, plecat la divizionara a treia Fortuna Brazi.

Cu multe incertitudini la nivelul lotului, antrenorul Bogdan Tudoreanu spera ca aceste lucruri sa se clarifice pe parcursul acestei saptamani, dupa ce conducerea clubului va discuta cu fiecare jucator in parte. “In aceasta saptamana vom avea discutii individuale cu toti baietii pentru a pune lucrurile la punct. Avem cativa jucatori care au lipsit de la reunirea lotului si a caror situatie vrem sa o clarificam cat mai repede, iar aici ma refer la Semeghin, Balan si Cainari. Avem ceva discutii si cu jucatori din alta parte, dar deocamdata prioritar pentru noi este sa-i tinem la echipa pe ai nostri”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

In privinta celor sase jucatori veniti in probe de la Sporting, tehnicianul sucevean spera ca macar unul sa faca fata exigentelor Ligii a II-a: “O sa-i vedem in pregatiri, in amicale. Sper ca macar unul dintre ei sa faca fata in Liga a II-a”.

Bogdan Tudoreanu are cele mai mari batai de cap cu umplerea golului lasat in centrul defensivei de plecarea lui Florin Plamada: “Vrem sa-l aducem pe Ferariu pentru a umple golul lasat de plecarea lui Florin, iar in privinta jucatorul sub 21 de ani  sunt baietii veniti de la Sporting. Speram ca macar unul sa confirme si sa joace titular. Daca nu, vom cauta un jucator sub 21 de ani din alta parte”.

Chiar daca formatia “ceferista” este la 7 puncte de locul 6, Bogdan Tudoreanu inca mai viseaza la play-off. “Sper ca anul acesta sa fie unul mai bun ca 2013, mai ales in privinta rezultatelor, capitol la care speram sa ne indeplinim obiectivele. Eu inca mai am sperante si la play-off, dar pentru asta trebuie sa tinem toti jucatorii. In plus, ar trebui sa facem un cantonament pentru ca ne asteapta un retur de campionat foarte greu”, a mai spus antrenorul Rapidului.

Lotul prezent la reunire: Catalin Pascal, Andrei Arteni – portari, Claudiu Velescu, Mircea Negru, Andrei Cerlinca, Ciprian Sumanariu, Radu Sava, Iulian Ionesi, Vlad Stanescu, Catalin Golofca, Radu Lutac, Ionut Plamada, Cristian Spatar, Andrei Fedorovici, Ionut Dutica, Ciprian Nastasiu, Vasile Vitu, Nicusor Kuruc, Razvan Bagu, Adrian Gheorghiciuc, Alex Ioancea, Ionut Nichitoaia si Costel Arotaritei – jucatori de camp. Dintre acestia, Sava si Arotaritei sunt singurii care nu s-au antrenat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. 8 jucatori de la Craiova lui Mititelu si-au depus memorii ! urmeaza si altii ! Mititelu se aude ca are 4 milioane de euro datorii la stat ! stau si ma intreb oare cei in capul lui Balan de vrea sa mearga acolo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *