22 de kg in 6 luni

Atat a slabit Bogdan Soldanescu in perioada de cand a semnat cu Suceava. Venit in vara la Universitatea, handbalistul a avut de tras tare pentru a se apropia de o forma sportiva optima.

Soldanescu recunoaste ca inainte de a semna cu CSU, s-a inteles cu Petru Ghervan sa aiba o revenire treptata.

“Asa am convenit cu domnul Ghervan chiar de inainte de a semna cu Suceava. Inca din vara pregatirea a fost una destul de grea, dar ok. Pentru aceasta ii multumesc si lui Bibirig, care m-a inteles si nu m-a fortat, ba chiar m-a ajutat cu diverse sfaturi. Termenul limita de a scapa de kilogramele in plus este inceputul lui ianuarie. Sper ca treptat sa pot evalua si in atac, pentru ca pana acum am fost cam incet, am facut mai mult faza de aparare” a spus Soldanescu.

“Budi” nu a avut parte de nicio surpriza neplacuta la echipa orasului sau natal, confirmand ca a gasit exact ceea ce se astepta.

“Stiam cum merge treaba la Suceava. Am gasit un club dornic de afirmare, cu o baza de pregatire buna. Mai ales ca acum s-a finalizat si bazinul de inot, avem si unde face o recuperare mai buna. Stiam ca domnul Ghervan e un tip serios caruia ii place munca” a afirmat handbalistul sucevean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "22 de kg in 6 luni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*