21 mai, cea mai lunga zi…

Sambata va fi cea mai lunga zi din an pentru staff-ul tehnic, jucatorii si suporterii Universitatii Suceava. In cazul unei victorii cu Politehnica Timisoara sucevenii vor trebui sa astepte ore bune ca sa afle rezultatul Odorheiului si, implicit, culoarea medaliilor pe care le vor primi la final de sezon.

Conform regulamentului Federatiei Romane de Handbal, meciurile din ultima etapa a sezonului ar fi trebuit programate de la aceeasi ora. Universitatea va juca, insa, de la ora 11:00, iar HC Odorhei va infrunta Stiinta Bacau de la ora 18:00.

“Este o decizie luata, probabil, la solicitatea gazdelor si la care eu, sincer, nu accesez. Un regulament, odata ce este aprobat si validat, trebuie sa fie respectat de toata lumea, indiferent care ar fi importanta unora sau altora dintre jocuri”, este de parere directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Petru Ghervan a explicat si care au fost motivele pentru care conducerea Universitatii nu a solicitat reprogramarea jocului cu Politehnica Timisoara pentru sambata dupa-amiaza.

“Noi am fi putut sa programam jocul dupa ceilalti, dar am avut in vedere faptul ca spectatorii nostri sunt prezenti sambata dimineata in numar mai mare decat dupa-amiaza. Noi am apucat sa adresam invitatii autoritatilor, finantatorilor si suporterilor pentru data stabilita initial. In plus, cei de la Timisoara si-au organizat deja deplasarea pe un calendar anume si nu ar fi fost onest sa le dam toate planurile peste cap”, a precizat Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close