20 de echipe se bat pentru titlul județean la futsal

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a încheiat înscrierele pentru Campionatul Județean de Futsal pe care îl va organiza în această iarnă. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, competiția din acest an va aduna la start 20 de echipe care se vor lupta pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale ce vor avea loc în sălile de sport din Milișăuți (26 ianuarie), Bosanci (2 februarie), Gura Humorului (9 februarie), Gura Humorului (9 februarie) și Dolhasca (23 februarie).

Primul turneu – Milișăuți:

Voința Zvoriștea

Bucovina Milișăuți

Concordia Grămești

Zimbrul Siret

Viitorul Negostina

Turneul al II-lea – Bosanci:

Viitorul Liteni

Viitorul Verești

Sporting Bunești

Recolta Fântânele

Sporting Arbore

Turneul al III-lea – Gura Humorului:

Academica Gălănești

Avântul Frasin

Viitorul Valea Suhei

Sporting Poieni Solca

Victoria Vatra Moldoviței

Turneul al IV-a – Dolhasca:

Somuz II Baia

Moldova Drăgușeni

Siretul Dolhasca

Somuzul Preutești

Juniorul Suceava

Primele două clasate în fiecare turneu zonal se vor califica la turneul final ce va avea loc la începutul lunii martie în sala din Putna. Bucovina Radauti nu are drept de calificare mai departe.

Pentru a avea drept de joc, echipele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF pe anul 2019. Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp. Fiecare formație poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor si un delegat.

Primele cinci ediții ale Campionatului Județean de Futsal au fost câștigate de Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017), Stejarul Cajvana (2018) și Viitorul Negostina (2019).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "20 de echipe se bat pentru titlul județean la futsal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*