17 jucători la reunirea echipei de handbal

Handbaliștii suceveni au început pregătirile pentru returul Diviziei A. La reunirea lotului, programată luni după-amiază, în sala Liceului cu Program Sportiv au răspuns prezent 17 jucători, singurul absent fiind portarul Cristi Tcaciuc, care acuză o stare de răceală după Sărbători.

Pe universitari îi așteaptă o primă săptămână de efort, după care vor continua pregătirea în regim de semicantonament la Suceava. Până la reluarea campionatului, antrenorul Răzvan Bernicu intenționează să perfecteze și câteva amicale tari, printre adversarii luați în calcul în acest sens numărându-se echipele Potaissa Turda și CSM Focșani.

La finalul turului, CSU Suceava ocupă locul 2 în clasamentul seriei de est a Diviziei A la handbal masculin, la două puncte în spatele liderului HC Dobrogea Sud Constanța și la trei în fața Științei Bacău. Trupa antrenată de Răzvan Bernicu are însă un meci în plus disputat.

La finalul returului, prima clasată va promova direct în Liga Națională, în timp ce ocupantele locurilor 2 și 3 din cele două serii ale Diviziei A, plus ocupantele locurilor 11 și 12 din Liga Națională vor juca la baraj.

La sfârșitul turului, pe loc de baraj se află CSU Suceava, Știința Bacău, CSM Satu Mare, “U” Craiova, HC Vaslui și CSM Ploiești.

CSU Suceava va începe returul pe 6 sau 7 februarie, în deplasare, pe terenul formației LPS Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *