16 miliarde pentru finalizarea stadionului LPS

Primarul Sucevei Ion Lungu va propune consilierilor locali in sedinta ordinara de maine alocarea sumei de 1,6 milioane de lei prentru finalizarea stadionului de la Liceul cu Program Sportiv. Din acesti bani ar urma sa se amenajeze 1.334 de gradene, vestiare pentru jucatori si arbitri pe o suprafata de 211 metri patrati, grupuri sanitare pe 96 metri patrati si o cabina pentru portar.

„Cum nu s-a putut din fonduri europene, incercam sa incercam sa finalizam din fonduri proprii stadionul de la Liceul cu Program Sportiv. Valoarea totala a investitiei este de 1.600.573 de lei, iar termenul de finalizare este de 12 luni. Sper sa se aprobe acest proiect in Consiliul Local si sa facem licitatia pentru toate dotarile necesare pentru ca este un stadion modern si vrem ca acolo sa joace in conditii cat mai bune atat juniorii de la LPS cat si echipa de fotbal Rapid”, a anuntat Ion Lungu.

Odata cu investitiile in campusul de la Liceul cu Program Sportiv, sansele ca Suceava sa gazduiasca un Centru de Excelenta in fotbal au crescut considerabil. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, ar putea sa inspecteze personal baza sportiva de la LPS pe data de 6 martie, atunci cand a fost invitat de presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, la finala Campionatului Judetean de futsal.

„Voi avea o intalnire cu domnul Razvan Burleanu in ideea de a face acel Centru de Excelenta in fotbal la Liceul Sportiv din Suceava. Noi ne-am dat un acord de principiu si sper ca atunci cand va veni dumnealui sa facem acel protocol”, a precizat primarul Ion Lungu.

Noul stadion de la Liceul cu Program Sportiv va gazdui in aceasta primavara meciurile oficiale ale echipelor de juniori, cu exceptia echipei agrenate in Liga Elitelor sub 17 ani, care va continua pe Areni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *