130 de luptători la Cupa CSM

Sala de sport a complexului Areni a gazduit, sambata, o noua editie a Cupei “CSM Suceava” la lupte greco-romane. Desfasurata pe trei categorii de varsta – copii, juniori si cadeti – competitia a reunit pe aceiasi saltea peste 130 de sportivi de cluburile Steaua Bucuresti, CSS Bacau, SCM Bacau, LPS Botosani, CS Botosani, CSS Radauti, Bucovina Radauti, CS Sighetul Marmatiei, Ceahlaul Piatra Neamt si CSM Suceava.

La finalul concursului, luptatorii suceveni au reusit sa urce pe podium in 14 randuri. Printre performerii cluburilor locale s-au aflat Teodor Horatiu (copii – categoria 42 kg), Daniel Blanari (copii – categoria 47 kg), Andrei Apetri (cadeti – categoria 63 kg) si Bogdan Marculesei (cadeti – 69 de kg).

Invitatul special al galei de lupte de sambata a fost multiplul campionul olimpic, mondial si european, radauteanul Stefan Rusu(foto), care a primit o cupa din partea organizatorilor – Clubul Sportiv Municipal Suceava si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava – cu ocazia implinirii varstei de 55 de ani.

foto: Artistul

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "130 de luptători la Cupa CSM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*