13 medalii pentru înotătorii suceveni

Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 Suceava s-au întors cu 13 medalii de la Campionatul Național de înot în bazin scurt pentru seniori, tineret și juniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 26-29 noiembrie la Hunedoara.

Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 Suceava a participat cu o delegație formată din 5 sportivi. Este vorba despre Diana Lissov și Călin Stafie la 15 ani și Teodor Marchitan, Mircea Nistor și Claudiu Timofte la 16 ani.

Teodor Marchitan a câștigat titlul de campion național la juniori 50 Bras, 100 Bras și 200 Bras. Sportivul pregătit de Cezar Moscaliuc a obținut totodată și patru medalii de bronz, la juniori 100 Mixt, 200 Mixt și 50 Fluture și tineret 100 Bras.

În urma acestor rezultate, Teodor Marchitan a fost convocat la lotul național de juniori al României pentru Concursul Țărilor Central-Europene, care se va desfășura în perioada 9-14 decembrie în Ungaria.

Diana Lissov (locul II)
Diana Lissov (locul II)

Rezultate foarte bune a avut și Diana Lissov, care s-a întors din Hunedoara cu două titluri de vicecampioană națională în proba de 200 Bras, la categoriile juniori și tineret. În plus, suceveanca și-a mai trecut în palmares locul 3 la 50 Bras, locul 2 la 4×50 Mixt și locul 3 la 4×50 Liber.

„Aceste rezultate excelente confirmă calitatea pregătirii lotului de sportivi și efortul comun al părinților și antrenorilor clubului nostru. Îmi pare rău că nu am găsit înțelegere pentru ca bazinul de la Școala Nr. 3 Suceava să funcționeze în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Acest lucru duce la discontinuitate în programul de antrenament și ar putea avea repercursiuni asupra rezultatelor de la Campionatele Naționale de copii, programate pe 5 și 6 decembrie la Bacău”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Teodor Marchitan si Cezar Moscaliuc
Teodor Marchitan si Cezar Moscaliuc
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *