Despre violenta pe stadioane

1. Dupa bataia luata la Veresti, arbitrul Robert Sroder a declarat ca nu va avea nici o retinere sa arbitreze in continuare, doar ca nu va mai pune niciodata piciorul pe un stadion.

2. In urma recentelor incidente, presedintele AJF Ciprian Anton a declarat ca va organiza inainte de fiecare meci cate un gratar cu mici si carnaciori deoarece a citit un studiu in revista Femeia de Duminica care afirma ca foamea poate duce la violenta excesiva.

3. Tot Ciprian Anton a declarat ca el incurajeaza echipele care se retrag din teren, cu atat mai mult cele care nu se prezinta deloc la meci, urmand ca in zilele viioare sa se revizuiasca si sistemul de punctare in functie de prezentele fiecarei echipe.

4. Comisia de Disciplina a AJF a decis ca in recuzita arbitrilor ce urmeaza sa oficieze meciuri in judeteana sa fie incluse pe langa fluier, cartonase sau fanion si alte obiecte precum vesta de kevlar sau aparat de electrosocuri. In foto – cum ar trebui sa arate noul echipament al arbitrilor.

Poza 1

5. Pe langa cerintele deja cunoscute pentru a putea arbitra in judeteana, AJF a mai introdus o conditie – minim 5 ani de experienta in Jiu-Jitsu Brazilian sau centura neagra la Taekwondo. Afland noile cerinte, arbitrul batut Robert Sroder s-a inscris imediat la cursuri (sursa foto: Facebook).

Poza 2

6. Pentru a evita astfel de incidente, din sezonul urmator se vor impune cateva reguli de arbitraj noi: Pentru echipa gazda cartonasul rosu va insemna nu eliminarea unui jucator ci intrarea unui jucator in plus; Daca scorul se va termina egal in timpul regulamentar se vor bate lovituri de departajare. Cate 5. Doar echipa gazda; Un fault asupra echipei gazda in orice zona a terenului se va pedepsi cu 2 lovituri de la 11 metri. Fara portar; Daca la pauza conduce echipa oaspete, nu se vor mai schimba terenurile, se va schimba doar scorul.

7. Ca masura de precautie pe stadioane, AJF a decis ca tusierii – si-asa inutili – sa fie inlocuiti cu caini de paza. Primii asistenti si-au inceput deja antrenamentele pe Areni (foto).

Poza 3

8. Folclorul bucovinean s-a mai imbogatit cu doua cantece – Batuta de la Draguseni si Batuta de la Veresti.

9. AJF a impus ca noua conditie de licentiere a stadioanelor construirea de buncare la marginea terenului de unde arbitrii pot conduce partidele in siguranta.

Poza 4

10. Primarul Lungu a declarat ca pentru a sustine cauza arbitrilor batuti va mai turna un rand de pavele in oras.

Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

8 Comentarii

  1. Voi arbitrii sa arbitrati corect si sa fiti cinstiti,nu sa tineti numai cu echipele care sunt sponsorizate puternic.
    Un jucator de la echipa oaspete, a fault dur in careu si nu s-a dat nimica, arbitrul a avut o singura directie pentru echipa oaspetilor. Asa s-a intamplat si in meciul cu Fretautii Vechi,Putna, Preutesti si alte echipe.
    In loc sa lasati ca meciul sa se desfasoare in conditii corecte, voi incitati la conflicte si violente. Voi sunteti de vina, nu niste beti jucatori, daca nu se va lua masuri se vor intampla si mai multe fapte grave.

    1. Vezi ca te cauta profa de romana! Trezeste-te impreuna cu multi altii. Voi va imaginati la tv dar nu va vedeti im(potenta)!

  2. Decat acest articol-ironie de prost gust ar fi fost poate mai indicat,mai benefic ca cineva sa isi puna intrebarea absolut logica….oare in toate aceste conflicte AJF nu are nimic de spus ? nu are nici o vina ? oare e dispus cineva sa inteleaga ca este inadmisibil sa te pregatesti un sezon intreg si vine un neica nimeni o nulitate de arbitru de 40 de ani fara absolut nici o perspectiva in fata si isi bate joc in ultimul hal de munca ta ? oare AJF Suceava cati arbitri din astia kamikaze a scos la pensie ? arbitri care isi vand sufletul si pentru 2 kg de ceapa ? stie ca are asa ceva in curte ? numai bine va doresc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *