1.500, prima pentru victorie

Jucatorii divizonarei secunde Rapid Suceava vor fi primi cate 500 de lei pentru fiecare punct castigat in viitorul sezon. “In noul sezon, vor primi cate 500 de lei pentru fiecare punct castigat, iar in caz de promovare vor incasa prime duble, adica 1.000 de lei de punct” a precizat presedintele Dumitru Moldovan.

Acesta a vorbit in conferinta de presa de astazi si despre bugetul echipei, alcatuit in marea lui parte din banii promisi de Primarie: “In acest an, avem un buget de 1.000.000 de lei de la Primarie, din care, pana acum, am primit numai 450.000. Sper sa primim toti bani pana la finalul anului, iar cu ajutorul sponsorilor sa fim cu salariile la zi si jucatorii sa se gandeasca doar la fotbal”.

Moldovan spera ca bugetul echipei sucevene sa fie suplimentat cu niste bani din drepturile TV: „Firma care se ocupa de drepturile TV are termen sa negocieze cu televiziunile pana pe 15 septembrie. Atunci vom afla pe ce suma ne putem baza. Cert este ca toate echipele din Liga a II-a vor lua o suma egala”.

In ciuda campaniei de achizitii si a linistei financiare, antrenorul Bogdan Tudoreanu considera ca Rapidul nu este pregatita sa se implice in lupta pentru promovare. “Nu stiu daca momentan sunt pregatiti pentru promovare. In mod evident, seria este mai tare decat in sezonul trecut. Mai toate echipele s-au intarit, iar Sageata Navodari, Academica Pitesti si chiar FC Voluntari cred ca se vor bate acolo sus. Sunt singur insa ca si noi vom face o figura frumoasa si vom reusi sa prindem play-off-ul. Echipa nu este inca omogena, dar speram ca odata cu trecerea timpului ne vom lega cat mai bine ca joc. Ma bucur ca am inceput sezonul cu o victorie, chiar daca jocul de la Miroslava a fost mai greu decat o arata scorul de 3-0. Important este insa rezultatul. Mai avem un tur si sper sa reusim sa aducem o echipa de Liga I la Suceava”, a precizat Tudoreanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *