Ziua de sport a Sucevei

Cu ocazia Zilelor Sucevei, municipalitatea a anuntat ca vor fi organizate mai multe activitati sportive. Fostii componenti ai echipei CSM Suceava vor infrunta oficialitatile locale, iar handbalistii suceveni vor fi numiti cetateni de onoare.

“In primul rand este vorba despre un campionat de fotbal intre liceele si colegiile din Municipiul Suceava organizat pe stadionul Areni. De asemenea, pentru ca Zilele Sucevei reprezinta si un motiv de destindere vom face si un meci de fotbal intre o echipa formata din oficialitati si presa si una formata din generatia de aur a fotbalului sucevean. Speram sa avem parte de un arbitraj corect, de aceea vom apela la arbitri de valoare din municipiul Suceava, iar castigatorii vor primi binemeritate diplome”, a anuntat viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc.

Viceprimarul urbei Viorel Seredenciuc a recunoscut ca si-ar dori ca formatia sa sa aiba suporteri in meciul cu fostele glorii: “Ne asteptam sa avem si galerie. Vom vedea daca galeria va fi mai numeroasa pentru oficialitati si presa sau pentru generatia de aur a fotbalistilor suceveni”.

Meciul dintre oficialitati si fostele glorii ale fotbalului Sucevean va avea loc miercuri 27 iunie, de la ora 11, pe stadionul Areni. In aceeasi zi, municipalitatea va acorda titlurile de cetăţean de onoare a oraşului Suceava, jucătorilor formaţiei Universitatea şi directorului tehnic al echipei, Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ziua de sport a Sucevei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*