Zece medalii la etapa zonală pentru copii

Atletii cluburilor sucevene au obtinut zece medalii la etapa de zona a Campionatului National de atletism pentru copii, competitie care a adunat la Bacau pentru 400 de sportivi. Patru dintre medalii au fost cucerite de mici atleti pregatiti de Cristian Prasneac la clubul CSM Dorna Vatra Dornei. Inscrisa in concurs la categoria copii I, Claudia Costiuc a castigat probele de 800 si 1.500 de metri, in vreme ce Denisa Kore a terminat pe locul 2 in proba de 200 de metri si pe locul 3 in cursa de 600 de metri, ambele la copii II.

Sunt bucuros de victoriile Claudiei Costiuc, care isi imbunatateste recordurile personale de la o cursa la alta. A inceput atletismul in luna noiembrie si as vrea sa le multumesc parintilor pentru increderea acordata. Va ajunge o mare atleta, tinand cont de eforturile pe care le face zilnic pentru a ajunge de la Mestecanis la scoala la Iacobeni, iar apoi la antrenamente la Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prasneac.

Olympic Suceava, club unde antreneaza Radu Mihalescu, s-a remarcat la etapa de zona prin Sebastian Beclea, castigator al probei de 200 de metri si medaliat cu argint la 50 de metri, la care s-a adaugat medalia de argint obtinuta de Constantin Voda in cursa de 200 metri, toate obtinute la copii III.

CSM Suceava a cucerit o medalie de argint prin Alexandru Hiliuta (600 metri – copii II) si una de bronz prin Ioan Voda (1.500 metri – copii), in vreme ce LPS Suceava a urcat pe podium prin Aris Lucan (bronz – 200 metri – copii I).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Zece medalii la etapa zonală pentru copii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*