YS Panciu – Sporting: 2-1

Sporting Suceava se afunda intr-o tot mai acuta criza de rezultate. Echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a ajuns la cel de-al cincelea joc consecutiv fara victorie, dupa ce a pierdut in aceasta dupa-amiaza, cu scorul de 1-2, pe terenul celor de la Young Stars Panciu, intr-o partida contand pentru etapa a 11-a a Ligii a 3-a.

Desi a aliniat o formula de start cu o medie de varsta foarte scazuta, echipa suceveana a inceput curajos confruntarea din Vrancea, iar Azaharioaie si Buziuc au ratat doua sanse bune de marca in primul sfert de ora. Presati de locul ingrat din clasament, “alb-verzii” au deschis scorul in minutul 24, cand Nechitoaia a reluat in plasa, din mijlocul careului, o centrare trimisa de Bagu. Gazdele au replicat sapte minute mai tarziu, reusind sa restabileasca egalitatea prin Predoiu, varful curtat de Rapid finalizand cu capul o centrare de pe partea stanga. Mai mult, la jumatatea reprizei secunde, pancenii au trecut in avantaj, dupa ce Menghia l-a invins pe Hantescu dupa o actiune frumoasa de contraatac. De partea cealalta, Sporting a fortat egalarea pe finalul jocului, dar portarul gazdelor a fost la post si a respins de sub transversala o lovitura libera executata de Buziuc. Scor final 2-1 si Young Stars Panciu se apropie la un singur punct de Sporting in clasamentul seriei.

Sporting a inceput in urmatoarea formula: Hantescu – Kuruc, Amanaloaie, Ferariu, Pantea – Azaharioaie, Gheorghiciuc, Strugariu, Bagu – Nechitoaia, Buziuc. Au mai evoluat: Pamparau, Ivan, Cutas si Paius.

Clasament: 1. Sc Bacau 19p, 2. Csm Moinesti 18p… 6. Bucovina Radauti 15p… 8. Sporting Suceava 11p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "YS Panciu – Sporting: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*