Weekend decisiv pentru viitorul Rapidului

Dumitru Moldovan si Bogdan TudoreanuDumitru Moldovan si Bogdan Tudoreanu

Conducerea clubului Rapid Suceava este în stand-by până la sfârşitul acestei săptămâni. „Ceferiştii” aşteaptă să afle dacă vor avea un nou sponsor, dar şi ce echipe nu se vor înscrie în Liga a 2-a. În functie de răspunsuri, şefii grupării din “Areni” vor structura lotul pentru noul sezon.

Pentru că încă nu stiu ce buget şi ce obiectiv vor avea în noua ediţie de campionat, rapidiştii au tatonat timid piaţa de transferuri. Preşedintele Dumitru Moldovan şi l-ar fi dorit la Suceava pe fostul goalgheter al Voluntariului, Marius Ene. Pus pe liber de gruparea ilfoveană, atacantul a refuzat propunerea sucevenilor din motive personale. Alţi jucători aflaţi în atenţia Rapidului sunt Cornel Căinari şi Cătălin Strugariu de la SC Bacău, Armand Şvichi, de la FC Botoşani, George Cârjan, de la Ceahlăul Piatra Neamţ, şi Marco Enciu de la Farul Constanţa.

Marco Enciu

Marco Enciu

Ultimul şi-a dat acordul verbal şi este aşteptat la Suceava pentru a stabili detaliile contractuale. Înregimentarea vârfului bănăţean, ca de altfel şi a celorlalţi jucători doriţi pe “Areni”, depinde de răspunsul pe care îl va oferi misteriosul om de afaceri interesat de preluarea echipei. Acesta a discutat cu finanţatorii echipei şi a promis că până vineri va oferi un răspuns final.

Conducerea Rapidului aşteaptă cu interes şi încheierea înscrierilor în Liga a 2-a. Perioada în care cluburile îşi pot depune dosarele pentru participarea în eşalonul secund expiră pe 20 iulie, iar “ceferiştii” intenţionează să se întărească de la echipele care nu se vor înscrie în campionat.

Jucătorii sub 19 ani aflaţi în probe la Rapid vor fi testaţi în două meciuri amicale programate în weekend. Aceştia vor înfrunta vineri, de la ora 10:00, la Moara, juniorii clubului Rapid, iar sâmbătă, de la ora 12:00, vor juca pe terenul divizionarei a patra, Silva Udeşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Weekend decisiv pentru viitorul Rapidului"

  1. Iulian Avădănei | 17 iulie 2015 at 20:36 | Răspunde

    Conform site-ului http://www.opiniadedorohoi.ro,din surse neoficoale afaceristul misterios care ar prelua fraele echpei locale Rapid Suceava nu este altul decat Victor Mihalache, patronul firmei de construcții „Victor Construct”.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*