Vrânceanu, bun de plată

Fostului jucător de la Minerul Iacobeni, Alin Vrânceanu, i-a venit nota de plata pentru incidentele pe care le-a provocat în octombrie 2010, la partida cu Foresta Moldoviţa. Judecătoria Vatra Dornei a decis, marţi, ca acesta să îi achite arbitrului Marius Şuhan (foto) suma de 8.000 de lei, reprezentând daune morale, şi 1.446 de lei, cheltuieli de judecată.

“Prin acest demers încerc să descurajez astfel de comportamente ale jucătorilor pe terenul de fotbal. Sper ca arbitrii mai tineri să aibă curaj şi ei curaj, iar atunci când cad victime unor astfel de persoane să se adreseze instanţelor de judecată”, a declarat Marius Şuhan.

Alin Vrânceanu l-a agresat fizic pe arbitrul Marius Şuhan în pauza partidei dintre Minerul Iacobeni şi Foresta Moldoviţa, desfăşurată pe 17 octombrie 2010. Vrânceanu şi-a început recitalul în minutul 38, cand a fost eliminat de pe teren după ce l-a strâns de gât pe centralul Marius Şuhan. Jucătorul gazdelor nu s-a oprit însă aici, iar odată cu fluierul final al primei reprize a tăbărât pe arbitru, lovindu-l cu pumnul şi picioarele.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vrânceanu, bun de plată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*