Vrea să acopere Patinoarul

Iubitorii sporturilor de iarnă pot să îşi pregătească patinele. Patinoarul artificial din Suceava va fi deschis publicului în mai puţin de o lună de zile, iar preţurile vor fi aceleaşi ca în anii trecuţi.

Primarul Ion Lungu a anunţat că Patinoarul artificial din municipiul Suceava va fi deschis publicului începând cu data de 1 decembrie. Şeful administraţiei locale a precizat că preţurile vor fi aceleaşi ca anul trecut. Mai mult, Ion Lungu speră să găsească fondurile necesare pentru acoperirea Patinoarului.

“Patinoarul se va deschide pe data de 1 decembrie. Spun asta pentru că m-au întrebat foarte mulţi oameni. Nici în acest an şi nici în 2013 Primăria nu va mări tarifele. Noi am făcut o primă fază de modernizare acolo, iar în măsura în care vom avea bani vom trece la a doua fază de modernizare, adică constructia unui acoperiş. În ceea ce priveste pista de patinaj, eu zic ca este una modernă şi din acest punct de vedere noi ne-am făcut datoria”, a declarat Ion Lungu.

Conform preţurilor stabilite de Consiliul Local, taxa de intrare la Patinoar va fi de 7 lei/persoană, iar in cazul preşcolarilor, al elevilor şi studenţilor, de doar 4 lei. Cei care nu au propriile patine vor putea închiria o pereche de la Patinoar, cu 5 lei, iar pentru preşcolari, elevi şi studenţi, taxa va fi de doar 3 lei de pereche. Pentru ascuţit patinele se va percepe o taxă de 2 lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vrea să acopere Patinoarul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*