Vrea constanţă în evoluţii

Numirea lui Petru Ghervan ca principal al Naţionalei de handbal masculin a Romaniei nu îi îmbată cu apă rece pe jucătorii Universităţii. Portarul Iulian Andrei recunoaşte că mai are mult de muncit până să ajungă în atenţia selecţionerului.

Unul dintre cei mai importanţi componenţi ai Universităţii, Iulian Andrei, este sincer şi afirmă că în momentul de faţă nu poate decât să viseze la Echipa Naţională.

“Mi-as dori din tot sufletul sa ajung la Echipa Nationala, dar deocamdata nu cred ca am evolutiile care sa ma propulseze pana acolo”, marturiseste Iulian Andrei.

Prioritară pentru portarul Universitătii este în acest moment echipa de club, acolo unde speră să aibă evoluţii foarte bune în fiecare meci: “Ceea ce imi doresc eu este sa fiu mai constant in jocuri, continuitate in evolutii bune. Voi da totul ca sa joc cat mai bine in toate meciurile”.

Iulian Andrei a fost unul dintre cei mai buni jucători suceveni în ultima etapă. În meciul contra Braşovului, “Iulică” a reuşit nu mai puţin de 13 intervenţii importante.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *