Vrabie a ajuns pe Areni

Rapidul are incepand de astazi un nou jucator la antrenamente. Este vorba de Alexandru Vrabie, un mijlocas in varsta de 27 de ani care in sezonul trecut a evoluat in Liga a II-a pentru FCM Dorohoi, formatie in tricoul careia a marcat 7 goluri in 34 de meciuri. Originar din Falticeni, Vrabie este cotat de transfermarkt.ro la 75.000 de euro si a ajuns liber de contract pe Areni, dupa ce gruparea din Dorohoi s-a desfiintat in pauza de vara. Mijlocasul va debuta la noua sa echipa in amicalul pe care “ceferistii” il au programat miercuri, de la ora 18.00, pe terenul din Badeuti, in compania celor de la Bucovina Radauti.

Vrabie este un jucator pe care il cunoastem foarte bine. Am vrut sa-l aducem la Suceava inca din iarna trecuta, dar atunci era sub contract cu Dorohoi. Va debuta la noi in amicalul cu Radauti” – Bogdan Tudoreanu.

Cel de-al doilea jucator de la defuncta FCM Dorohoi cu care conducerea de pe Areni se afla in discutii este Robert Grumezescu, un atacant in varsta de 22 de ani, care in sezonul trecut al Ligii a II-a a bifat 5 goluri in 28 de meciuri.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Vrabie a ajuns pe Areni"

  1. Poate Ed. Sandu.. 😀

  2. eu zic ca va pronova in liga 1

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*