Vor să scape de emoţii

Rugbyştii suceveni ţintesc a treia victorie consecutivă. CSM Bucovina joacă duminica, de la ora 10:00, la Năvodari, într-un meci din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului.

După ce au învins Aradul şi Galaţiul, sucevenii îşi doresc să obţină un succes şi la Năvodari. Pentru această partidă antrenorul Constantin Vlad nu îi va avea la dispoziţie pe Varvaroi şi Bursuc. În schimb, la echipă va reveni Buiciuc, jucător care a fost plecat la Lotul Naţional sub 19 ani al României.

„Obiectivul este victoria. Îi văd pe băieţi că sunt uniţi, că vor să câştige, chiar dacă în buzunarele lor este cod roşu. Abia reuşim să ne prezentăm în competitie şi asta mulţumită Primăriei. Sper să repetăm evoluţia de la Galaţi şi să câstigăm duminică pentru a scăpa de emoţiile retrogradării. Este ruşinos că Suceava a ajuns să se bată pentru evitarea Ligii a III-a, dar asta este. Vremurile sunt altele de câţiva ani încoace”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Rugbyştii suceveni nu au amintiri prea plăcute cu echipa din Năvodari. În ultimul duel direct, constănţenii au câştigat pe terenul “Unirea” cu scorul de 19-15, printr-un eseu marcat în ultima fază de joc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să scape de emoţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*