Vor să organizeze întâlniri cu suporterii

Conducerea clubului CSU Suceava va pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon începând cu data de 20 august, prioritate urmând să aibă vechii abonaţi. Totodată, începând din această vară, suporterii echipei locale de handbal ar putea să îşi întâlnească favoriţii într-un cadru organizat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului CSU Suceava, rectorul Valentin Popa, a anunţat săptămâna trecută că preţurile tichetelor de acces la meciurile de pe teren propriu ar putea creşte din sezonul viitor. Astfel, un bilet ar urma să coste 20 de lei, iar un abonament între 150 de lei şi 300 de lei (la tribuna oficială).

CSU Suceava - HC Vaslui-82„Este o decizie pe care eu nu o pot comenta, eu sunt angajatul clubului, iar preşedintele Consiliului de Administraţie a transmis acest lucru. Vom vedea dacă se vor scumpi şi cu cât se vor scumpi abonamentele pentru că deocamdată este o stare de nemulţumire la nivelul Consiliului de Administraţie, în sensul că nu se exprimă foarte clar dorinţa de a exista aceasta echipă la Suceava din partea celor care trebuie să sprijine echipa. A şti pentru cine faci aceste eforturi înseamnă să ştii şi câţi suporteri îţi vin, câţi oameni sunt interesaţi de asta”, a declarat Petru Ghervan.

Pe de altă parte, “universitarii” intenţionează să se apropie mai mult de suporteri începând cu noul sezon competiţional.

“Există intenţia clubului, şi am vorbit cu domnul rector despre asta, ca, o dată la 2-3 săptămâni, reprezentanţii echipei de handbal să aibă întâlniri cu suporterii care să ducă la o cunoaştere mai bună a problemelor pe care le are echipa, a aşteptărilor pe care echipa le are de la suporteri şi, evident, a aşteptărilor pe care suporterii le au de la echipă. Sper ca toate aceste lucruri să ducă la o colaborare prin care toţi să avem de câştigat şi handbalul să crească la Suceava”, a anunţat Petru Ghervan.

CSU Suceava are programat primul meci oficial în faţa propriilor suporteri pe data de 30 august, atunci când va primi vizita Ştiinţei Bacău, în cadrul etapei întâi din Liga Naţională.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Vor să organizeze întâlniri cu suporterii"

  1. Este corect sa creasca si pretul biletelor/ abonamentelor daca vrem performanta.
    Odata cu jocurile bune, cu performanta , vor veni sigur si SPONSORII .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*