Vor sa încheie anul cu bine

Universitatea Suceava de deplasează duminică pe terenul grupării Minaur Baia Mare pentru ultimul joc oficial din acest an. Handbaliştii suceveni speră sa încheie sezonul de toamnă cu o victorie care să facă uitate înfrângerile suferite în precedentele două etape.

Extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia recunoaşte că rezultatele negative înregistrate cu HC Odorhei şi HCM Constanţa nu au căzut prea bine pentru echipa suceveană.

“Suporterii, conducerea si chiar noi ne-am obisnuit cu victorii legate. Ultimele doua etape nu au fost pe placul nimanui si jocul a lasat de dorit pe alocuri. Speram ca duminica sa facem un meci bun, sa castigam si sa lasam in urma momentele dificile prin care am trecut in ultimele doua saptamani”, a spus Gavriloaia.

Deşi adversarii de duminică ocupă în acest moment locul 10 în Liga Naţională, sucevenii consideră că echipa din Baia Mare va avea un cuvânt important de spus în privinţa ierarhiei finale.

“Baia Mare a fost intotdeauna un teren unde se castiga foarte greu. Anul trecut noi am castigat la un gol, iar anul acesta Bacaul a pierdut acolo. Nu ne permitem momente de lipsa de concentrare, asa cum, din pacate, am avut in ultimele doua meciuri. O victorie la Baia Mare ar fi un pas mare catre locul V, avand in vedere faptul ca Stiinta Bacau, o contracandidata, a pierdut acolo si sunt sanse ca sa piarda si alte echipe. Este unul dintre terenurile cheie in lupta pentru locul V”, a adaugat extrema Universitatii.

Mădălin Ţuţu speră şi el la o victorie în partida de duminică, astfel încât sărbătorile de iarnă să îi gasească în carţi pentru îndeplinirea obiectivului.

“Ne dorim victoria in meciul de duminica, intalnim o echipa tanara, de elan, cu o linie de 9 metri foarte buna. Trebuie sa ne pregatim cat mai bine pentru a castiga acest meci ca sa avem o iarna cat de cat linistita. Noi trebuie sa castigam pana la sfarsitul campionatului cam toate meciurile”, a declarat Madalin Tutu.

Meciul dintre Minaur Baia Mare şi Universitatea Suceava va avea loc duminică de la ora 17:30 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor sa încheie anul cu bine"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*