Vor să continue şirul victoriilor

CSMU Suceava evoluează mâine, cu începere de la orele 11.00, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, în derbyul etapei a VI-a din cadrul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin.

Lidera la zi a clasamentului, trupa pregătită de Victor Pancu se deplasează în capitală cu intenţia declarată de a-şi trece în cont a cincea victorie consecutivă de la startul actualului sezon şi totodată de a se descotorosi de giuleşteni în cursa pentru primul loc.

“Ne-am antrenat foarte bine pentru acest meci şi mergem să căştigăm. Am efectuat şi un joc amical în această săptămână, la Piatra Neamt, tocmai pentru a ne acomoda cu o sala ceva mai mare, şi cred că baieţii sunt pregătiţi să obţină o nouă victorie. Singura problemă este legată de Sasu, care a fost răcit în ultimele zile şi deocamdată este la jumătate din capacitate”, a spus tehnicianul Victor Pancu, înaintea derbyului de mâine din sala Rapid.

În celelalte două jocuri ale rundei, CFR Bucureşti va primi vizita celor de la Stiinţa Bacău, în vreme ce Steaua III Bucureşti se va deplasa în fieful rivalilor de la Dacia Buzău. Videoclip Ploieşti va urmări etapa a şasea de pe margine.

Clasament:

1. CSMU Suceava 4 4 0 12-1 12
2. Rapid Bucureşti 5 4 1 13-4 12
3. Videoclip Ploieşti 5 2 3 8-10 7
4. Ştiinţa Bacău 4 2 2 8-7 6
5. Dacia Buzău 4 2 2 7-8 5
6. CFR Bucureşti 4 1 3 3-9 3
7. Steaua III Bucureşti 4 0 4 0-12 0

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să continue şirul victoriilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*