Vor prima victorie în play-out

CSM Bucovina continua lupta pentru evitarea retrogradarii, echipa suceveana urmand sa primeasca sambata, de la ora 10.00, la Unirea, vizita celor de la CSU Arad, intr-un meci contand pentru etapa a II-a din play-out-ul Diviziei Nationale.

Confruntata cu mari probleme financiare inaintea jocului din runda precedenta, echipa locala de rugby a primit zilele trecute o mica infuzie financiara din partea Primariei, astfel ca, pentru moment, lucrurile s-au asezat pe un fagas normal.

Vreau sa multumesc domnului primar si consilierilor locali pentru sprijin. Chiar daca sunt momente dificile, s-au gasit bani si pentru noi. Avem cu ce achita datoriile cu deplasarea pe care am facut la Petrosani si ne vom descurca la urmatoarele doua meciuri din play-out”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Referitor la meciul cu CSU Arad, tehnicianul a precizat ca echipa suceveana are doar varianta victoriei, in caz contrar urmand sa se complice lucrurile in privinta mentinerii in Divizia Nationala. “Sper sa nu mai fim loviti de ghinion, asa cum s-a intamplat in etapa trecuta, cand am fost invinsi in ultimele secunde. Nu va fi usor contra Aradului, dar nu ne mai permitem sa pierdem pentru ca se complica lucrurile si chiar ni se inchid toate usile. Nu vrem ca lumea sa mai plece iarasi suparata de la teren”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

In sezonul regulat, cele doua formatii si-au impartit victoriile, fiecare castigand pe teren propriu. A fost 12-8 la Arad si 31-10 la Suceava. In celelalt meci din etapa a doua a play-out-ului, CS Navodari va primi sambata vizita celor de la RCM Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor prima victorie în play-out"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*