Vor măcar un punct la Galaţi

Rapid Suceava este de pe un drum pe altul. Echipa antrenata de Marin Barbu disputa la mijlocul acestei saptamani al doilea meci consecutiv in deplasare, urmand sa evolueze maine, de la ora 17.00, pe terenul formatiei Dunarea Galati.

Punctul scos in etapa precedenta la Slobozia le-a oferit incredere “ceferistilor” care se deplaseaza pe malul Dunarii cu intentia declarata de a obtine cel putin o remiza. “Mergem increzatori la Galati, unde speram sa obtinem cel putin un punct. Chiar daca in ultimele zile am stat mai mult prin autocar, echipa se prezinta bine din punct de vedere fizic. Nu avem absente. I-am vazut si pe cei de la Dunarea Galati la lucru pe viu si pot spune ca au o echipa destul de buna, cu jucatori disciplinati”, a declarat antrenorul rapidistilor, Marin Barbu, care i-a spionat pe adversarii de maine la meciul de Cupa pierdut de galateni, miercurea trecuta, scor 0-2, pe terenul celor de la SC Bacau.

“Magiun” considera ca, printr-un rezultat pozitiv in meciul de la Galati, “ceferistii” ar starni un interes si mai mare printre suporterii suceveni in perspectiva meciul de sambata, de pe stadionul Areni, cu nou-promovata ACS Berceni: “Daca castigam la Galati, cu siguranta vor fi multi spectatori la meciul de sambata de pe Areni. Lumea ar fi curioasa sa vada echipa la treaba”.

Conform casele de pariuri, Dunarea este favorita, galatenii avand o cota de 1.60 pentru o eventuala victorie in fata Rapidului. De partea cealalta, un succes al “ceferistilor” este cu 4.80, in vreme ce rezultatul de egalitate are o cota de 3.60.

Meciul dintre Dunarea Galati si Rapid Suceava se va desfasura pe stadionul Ancora si va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul Sorin Antonie, asistat la cele doua tuse de Vlad Barleanu si Cosmin Vatamanu, toti trei din Bucuresti.

Programul etapei a III-a:
Unirea Tarlungeni – Rapid Bucuresti
FC Clinceni – Unirea Slobozia
CF Braila – CSMS Iasi
SC Bacau – Farul Constanta
Dunarea Galati – Rapid Suceava
ACS Berceni – Sportul (neprogramat)
Gloria Buzau va sta in aceasta runda.

Clasament:
1.    CSMS Iasi    2    2    0    0    5-2    6p
2.    FC Clinceni    2    1    1    0    7-4    4p
3.    Farul Constanta    2    1    1    0    2-1    4p
4.    CF Braila    2    0    2    0    5-5    2p
5.    Unirea Slobozia    2    0    2    0    4-4    2p
6.    Rapid Bucuresti    2    0    2    0    2-2    2p
7.    Rapid Suceava    1    0    1    0    2-2    1p
8.    ACS Berceni    1    0    1    0    1-1    1p
9.    Gloria Buzau    2    0    1    1    2-3    1p
10.    Unirea Tarlungeni    2    0    1    1    2-3    1p
11.    Dunarea Galati    0    0    0    0    0-0    0p
12.    Sportul Studentesc    0    0    0    0    0-0    0p
13.    SC Bacau    2    0    0    0    1-6    0p

In sezonul trecut, Rapid a pierdut ambele meciuri cu Dunarea, cu un identic 0-1.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Vor măcar un punct la Galaţi"

  1. după cotele date decasele de pariuri sigur se termină meciul de la galați așa cum s=a terminat si la slobozia să fie multumita toata lumea ca de altfel era dezastru.

  2. Spui ca e mafia pariurilor la mijloc?Poate ai dreptate da echipa tre sa intre pe teren cu gandul la a castiga toate cele 3 puncte.Nu la egal.Daca gandim asa multi ani ne vom zbate in mocirla.Daca sunt rezultate si suporteri vor veni langa echipa.Forza Suceava

  3. e tv meciul ?

  4. Nu e televizat ca nu a cumparat nimeni drepturi de televizare nici de la Suceava nici de la Galati.

  5. multumesc dar cand joaca pe areni poate telivizeaza

  6. Daca se plateste se pot cumpara.Insa Rapid nu prezinta interes.Poate daca era Cetatea sau Foresta se puteau televiza pentru ca era altceva

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*