Vor al doilea trofeu din istorie

Aurel Constantin

Stadionul din Pojorata va gazdui in perioada 7-9 august meciurile celei de-a XIV-a editii a turneului international de fotbal pentru juniori “Patru regiuni pentru Europa”. Organizata de Consiliul Judetean, competitia va reuni la start cele patru participante traditionale: selectionatele regiunilor Schwaben (Germania), Mayenne (Franta), Cernauti (Ucraina) si Suceava (România).

Aflata in postura de gazda pentru a patra oara, selectionata suceveana, condusa de antrenorii Aurel Constantin, Viorel Stoica si Iulian Daraba, si-a propus sa castige trofeul pentru a doua oara in istoria de 14 ani a competitiei.

Sambata, selectionata suceveana se va deplasa la Radauti pentru un turneu amical la care vor mai lua parte Somuz Falticeni, gazdele de la Bucovina si o echipa din Ucraina. “Ar fi extraordinar sa repetam isprava din 2011, cand Suceava a castigat turneul pe Areni. Noi vom pregati editia din acest an atat prin turneul de la Radauti, cat si printr-un stagiu pe litoral ce va avea loc in perioada 20-28 iulie. Cu aceasta ocazie speram sa facem si cateva meciuri amicale cu juniorii de la Academia lui Hagi”, a declarat antrenorul Aurel Constantin, care a precizat ca selectionata suceveana va fi formata pe nucleul juniorilor under 16 de la LPS la care s-ar putea adauga Alex Longher (Dinamo) si Cosmin Tucaliuc (Academia “Gheorghe Hagi”).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor al doilea trofeu din istorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*