Volovăţ – Ecologistul, la baraj

Avantul Volovat va infrunta formatia Ecologistul Botosani in barajul de calificare la turneul zonal al Campionatului National rezervat echipelor de juniori A1. Cele doua grupari se vor intalni in doua manse, turul fiind programat astazi, cu incepere de la ora 17.00, pe stadionul Siretul din Bucecea, iar returul sambata, de la aceiasi ora, pe stadionul Comunal din Volovat.

Trupa condusa de Ghita Vicol vrea sa demonstreze ca a castigat pe merit titlul judetean, astfel ca merge peste Siret cu gandul la un rezultat bun. “Este un adversar total necunoscut pentru noi, intrucat nu am avut ocazia sa-i vedem pe botosaneni la joc. Suntem optimisti ca vom scoate un rezultat bun. Important este sa marcam si sa ne intoarcem cel putin cu un rezultat de egalitate”, a declarat Ghita Vicol.

Juniorii de la Avantul Volovat au facut o ultima repetitie inainte barajului sambata, in compania grupei de juniori B de la LPS Suceava. Intalnirea s-a incheiat cu scorul de 3-2 pentru Volovat.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Volovăţ – Ecologistul, la baraj"

 1. Baraj Juniori A1
  Ecologistul Botosani – Avantul Volovat…3-0
  Au marcat
  .
  Stadion: Siretul (Bucecea)
  Spectatori:
  Arbitri: Hanceariuc Bogdan (Iaşi), Condurache Adrian (Iaşi), Aniţoaei Petronela (Iaşi)
  .
  revenim

  Ecologistii au castigat la masa verde. Vecinii fara carti de identitate

  Prima mansa a meciului de baraj dintre Ecologistul Botosani si Avantul Volovat s-a terminat inainte de a incepe, dupa ce “centralul” iesean, Bogdan Hanceariuc a refuzat sa dea drumul la partida, intrucat sucevenii n-au prezentat langa carnetele de legitimare si cartile de identitate ale jucatorilor, dupa cum prevede regulamentul la juniori.

  Astfel, FRF urmeaza sa omologheze partida tur cu scorul de 3-0, iar sambata este programat meciul retur la Volovat.

 2. prin manevra asta au incercat sa evite sa ajunga la turneul regional din cauza ca nu au bani la fel s-ar fi intamplat cu orice echipa de la juniori din campionat …pacat !

 3. preutestiu sau falticeniu faceau o figura mai frumoasa…chiar si putna

 4. dc nu chiar si siretul…

 5. siretul a luat bataie de la toate cele 4 echipe 😉

  • Ma a luat bataie in retur pentru ca s-a rupt echipa si nu s-a mai vrut nimic. In tur se vorbea despre ceva, iar returul a adus altceva.
   Daca nu stii, nu comenta aiurea!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*