Voleiul la start spre prima liga

In urma cu 54 de ani, la Suceava lua nastere prima echipa de volei a orasului, botezata Vointa. Cu un parcurs fluctuant intre primul si al doilea esalon, reprezentanta acestui sport in Suceava si-a schimbat pe rand denumirea in Fulgerul, CSU, pentru ca in prezent sa se intituleze CSMU LPS Suceava.

Iubitorii acestui sport din Suceava nu s-au mai bucurat de meciuri de volei in prima divizie de peste 20 de ani. Trupa antrenata de Victor Pancu a fost foarte aproape de a promova chiar la sfarsitul sezonului trecut, cand au acces in turneul in final, insa nu au putut face si pasul spre prima liga.

Iata lotul de jucatori cu care CSMU LPS Suceava va ataca promovarea in primul esalon: Andrei Sasu, Tudor Orasanu, Andrei Giurca, Lucian Hutuleac, Sebastian Ursachi, Andrei Bocancea, Stefan Somesan, Silviu Susan, Mihai Prodan, Lucian Soveja, Cristian Cosovan si Bogdan Maxim.

Echipa locala de volei va debuta in noua editie de campionat a Diviziei A2 Est pe 3 octombrie, cand va intalni in deplasare formatia CSU CSS Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Voleiul la start spre prima liga"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*