Voleibaliştii revin la Unirea

Echipa locală de volei revine la sfârşitul acestei săptămâni în sala “Unirea”. CSMU LPS Suceava întâlneşte sâmbătă, de la ora 11:00, formaţia Unirea Dej,într-un meci care contează pentru etapa a VI-a a Diviziei A1.

După ce în precedentele două meciuri de pe teren propriu au jucat în sala Liceului cu Program Sportiv, voleibaliştii suceveni au revenit săptămâna aceasta în sala “Unirea”. Echipa pregătită de Victor Pancu are programat sâmbătă un meci extrem de greu, contra formaţiei Unirea Dej. Oaspeţii au bifat până acum trei victorii şi ocupă locul 5 în clasamentul primei divizii. Chiar dacă nu a câştigat niciun set de la startul sezonului, antrenorul Victor Pancu speră ca reîntoarcerea în sala de pe malul Sucevei sa fie de bun augur pentru elevii săi.

“Sperăm ca revenirea în sala Unirea, pe care o cunoaştem foarte bine, să fie de bun augur. Chiar daca vom avea în faţă un nou adversar deosebit de experimentat, noi vom încerca să ne luptăm pentru fiecare minge şi să eliminăm greşelile din partidele anterioare”, a anunţat Victor Pancu.

Tehnicianul sucevean a precizat totodată că, în întâlnirea cu Unirea Dej, va putea miza pe întreg lotul de jucători. Cu ocazia partidei de sâmbătă în sala “Unirea” va reveni şi Silviu Suson, jucător care anul trecut a evoluat pentru CSMU LPS Suceava sub formă de împrumut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Voleibaliştii revin la Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*