Voleibaliştii au jucat într-un parc din Ucraina

volei CSM Suceava

La finele săptămânii trecute echipa de volei masculin CSM Suceava a participat la un deosebit de interesant turneu de volei masculin în Ucraina. La competiţia găzduită de localitatea Zalukcia din zona Ivano-Frankivsk şi intitulată Cupa Zalyea Sneatiskogo au participat opt echipe care au fost împărţite în două grupe.

CSM Suceava a participat la acest turneu cu un lot format din jucători foarte tineri care au avut ca adversari sportivi de mare valoare, o parte dintre ei foşti şi actuali componenţi ai lotului naţional al Ucrainei. Cea mai inedită latură a turneului ucrainean a fost aceea că toate partidele s-au disputat în aer liber într-un parc din localitatea Zalukcia.

Formaţia CSM Suceava, pregătită de profesorul Victor Pancu ajutat de fostul jucător Dan Semenciuc, a învins în primul joc gruparea Norator Hlemniţk cu 3-2, pentru ca apoi să fie învinsă cu acelaşi scor de formaţia Zalukcia 1, echipă din care a făcut parte şi căpitanul naţionalei Ucrainei. În al treilea joc, care s-a jucat în sistemul cel mai bun din trei seturi, CSM Suceava a trecut de Nova Suliţa cu 2-1. În finala pentru locurile III-IV, CSM Suceava a învins Zalukcia 2 cu 3-2.

„Turneul găzduit de localitatea Zalukcia a fost unul deosebit şi a reprezentat o experienţă deosebită pentru tinerii noştri jucători. Competiţia a fost organizată cu prilejul Zilei Constituţiei şi pentru noi a fost un prilej de întărire a relaţiilor de prieteniei dintre zona noastră a Sucevei şi Ucraina şi o ocazie de promovare a turismului din zona Bucovinei. Organizarea a fost impecabilă şi foarte interesant a fost faptul că meciurile s-au jucat într-un parc din localitatea Zalukcia. Jocurile au fost palpitante, cel mai drăguţ moment era cel în care în urma unor atacuri mingea părăsea spaţiul terenului şi era căutată cu asiduitate în tufişuri. Echipa noastră s-a descurcat bine şi de fiecare dată vom răspunde cu plăcere invitaţiilor făcute din această zonă a Ucrainei, mai ales că gazdele s-au ridicat cel puţin la înălţimea fileului”, a declarat profesorul Victor Pancu.

Din lotul formaţiei CSM Suceava care a participat la turneul din localitatea Zalukcia din zona Ivano Frankivsk au făcut parte sportivii Tudor Orăşanu, Robert Pietraru, Marius Gontariu, Cosmin Andone, Emanuel Amariei, Vlăduţ Mihuţ şi Dan Lupuleasa.

sursa: svnews.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Voleibaliştii au jucat într-un parc din Ucraina"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*