Voievodul VREA Handbal!

Frankfuter Allgemeine Zeitung Gespräch mit Menschen indică faptul că Germania s-ar pregăti de ieşirea din zona euro, Bundesbank-ul primind chiar ordin să pornească tiparniţa de făcut bani pentru a tipări mărci germane.

Pentru a asigura un buget echilibrat, Banca Voievodatului de Nord Est va pune si ea in circulatie peste 1 milion de monede din aur, argint si platina, care vor intra, pentru moment, in fondul de rezerva a CJ Suceava. Pe avers sunt reprezentate Palatul Culturii şi Stema Bucovinei; deasupra, valoarea nominală – 1.000 lei; dedesubt, iar pe revers portretul Voievodului si anul emiterii – 2011.

Din surse interne demne de toata increderea, mare parte din acest fond va fi directionat catre sportul sucevean, pentru a inchide astfel gura unora din primarie care se tot bateau cu pumnul in piept in ultima vreme. 70% din cuferele trimise de banca vor lua drumul handbalului. Conducerea “studentilor” a si inceput sa-si faca calcule. Mai intai de toate vor fi readusi la Suceava toti jucatorii plecati in ultima perioada. In etapa a doua unul din sponsorii echipei va ridica in regim de urgenta cateva blocuri de locuinte, dar si o imensa sala polivalenta pe terenul Universitatii de la Moara. Trebuie mentionat si faptul ca persoane abilitate, si cu mare experienta, au plecat deja in vestul Europei, nu in concediu cum ar crede unii, ci pentru a completa lotul in vederea participarii in Cupele Europene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Voievodul VREA Handbal!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*