Vizează a treia victorie

CSM Bucovina tinteste a treia victorie consecutiva de la startul actualului sezon al Diviziei Nationale de rugby in meciul programat maine, de la ora 10.00, la Unirea, in companiei gruparii CS Navodari. “Sper sa facem un meci bun, de pe urma caruia sa ne adjudecam o noua victorie. Ne lipsesc cinci jucatori, dar avem resurse in lot. Am niste jucatori minunati, care au lasat deoparte faptul ca nu au primit niciun ban de la inceputul anului si s-au batut pentru onoare si pentru imaginea Sucevei. Este o performanta sa bati doua echipe care au cheltuit de 20 de ori mai mult decat noi”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul echipei sucevene nu va putea miza in confruntarea de maine pe serviciile lui Tepsanu, C. Varvaroi, S. Scolobiuc, toti trei fiind accidentanti, dar nici pe aportul lui D. Stefaroi si Tolos, ultimii doi renuntand pe moment la rugby pentru a pleca la munca in strainatate. “N-am ce sa le spun jucatorilor care parasesc echipa. Nu spun ca este vorba de rea vointa din partea conducerii CSM, dar este foarte greu sa ne facem treaba in asemenea conditii, cu doar 13.000 de lei primiti pana acum. O sa informez si conducerea Federatiei Romane de Rugby despre situatia noastra”, a precizat Constantin Vlad.

Stiu ca s-au facut restructurari la Farul si ca o parte dintre jucatorii de acolo au plecat la Navodari. Asadar nu ne asteapta un meci usor. Navodariul are doua infrangeri, dar pierdut greu de fiecare data”, a mai spus Vlad.

Programul etapei a III-a:

RC Barlad – Politehnica Iasi
CSM Bucovina – CS Navodari
CSU Arad – RCM Galati
Stiinta Petrosani va sta.

Clasament: 1. RC Barlad 9p, 2. Bucovina Suceava 8p, 3. Stiinta Petrosani 6p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vizează a treia victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*