Vizează a treia victorie

Sporting Suceava are şansa să îşi treacă vineri în cont a treia victorie consecutivă de la startul returului. În cadrul etapei a 18-a din Liga a III-a, “alb-verzii” vor juca pe terenul ocupantei locului 10, Oţelull II Galaţi.

Cu punctaj maxim după primele două etape ale sezonului de primăvară, Sporting Suceava speră să obţină vineri încă trei puncte. Adversarii sucevenilor ocupă un modest loc 10 în clasamentul seriei. Gălăţenii nu au cunoscut gustul victoriei în acest an, cedând în faţa formaţiilor ASC Bacău şi CSM Râmnicu Sărat. Mai mult, satelitul campioanei României are cea mai slabă defensivă din serie, după Politehnica Galaţi, cu o medie de două goluri încasate pe meci. Antrenorul Claudiu Sevaciuc nu va conta, vineri, pe Guriţă – suspendat trei etape pentru cartonaşul roşu încasat săptămâna trecută şi nici pe Andronic, jucător care a acumulat patru cartonaşe galbene.

“Avem o deplasare destul de lungă, dar plecăm de astăzi şi sperăm să nu resimţim oboseala. Ne aşteptăm la un joc greu, pentru că vom evolua pe teren sintetic, o suprafaţă cu care nu suntem obişnuiţi. Oţelul II Galaţi este o echipă cu mulţi tineri, care acoperă bine terenul şi aleargă mult. Chiar dacă nu are constanţă, este o echipă care poate produce oricând surprize”, este de părere Claudiu Sevaciuc.

În meciul din tur, Sporting Suceava s-a impus pe stadionul “Areni” cu scorul de 3-1. “Alb-verzii” şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, la finalul căreia conduceau cu 3-0 printr-un autogol al lui Murgoci, urmat de reuşitele lui Buziuc şi Negru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vizează a treia victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*