Violeta Beclea Szekely, la Suceava

Fosta mare atletă Violeta Beclea Szekely, a fost prezentă în ultimele două zile la Suceava. Cu această ocazie, dubla medaliată cu argint la jocurile olimpice, s-a reîntâlnit cu prietenii şi rudele şi a participat la o scurtă conferinţă de presă la sediul CSM Suceava.

Peste o săptămână vor avea loc alegeri pentru desemnarea noii conduceri a Federaţiei Române de Atletism. Chiar dacă la aceste alegeri, Violeta Szekely candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte, fosta mare atletă a afirmat că nu se află în campanie electorală la Suceava: “Este o functie onorifica, nu una executiva si nu cred ca necesita o campanie atat de acerba in comparatie de exemplu cu functia de presedinte”

Disputa pentru cele patru posturi de vicepreşedinte se anunţă destul de interesantă cu atât mai mult cu cât două dintre concurente sunt Gabriela Szabo şi Violeta Beclea-Szekely.

“Competitia este un fair-play si fiecare cu sansele ei in situatia de fata. Eu nu ma consider cu nimeni in competitie, ci cu insami. Asa am fost si in decursul timpului, pentru ca am facut un sport individual si lupta mea a fost cu cronometrul. Eu imi doresc mult sa vin in functia de vicepresedinte al acestei federatii. As putea creea o legatura mult mai stransa intre Federatia Romana de Atletism si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman unde eu imi desfasor activitatea”, a declarat Violeta Beclea Szekely.

În ceea ce priveşte alegerile la nivel regional, lupta pentru zona de Nord Est se va da între Silviu Casandra, Daniela Macovei şi Elena Raţă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Violeta Beclea Szekely, la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*